Blogin takana

Olen Johanna, 40-vuotias lastentarhanopettaja ja intohimoinen sisustaja ja käsillä tekijä. Bloggaaminen on ollut harrastuksenani jo yli 10 vuotta. Koti Aurorassa -blogia edelsi raksablogi Auroran rakentajat, jonka saatat ehkä muistaakin. Toinen vanha blogini Made by Johanna ei enää päivity, mutta löytyy edelleen osoitteesta www.madebyjohanna.blogspot.com.

Koti Aurorassa blogista löytyy sisustamisen lisäksi pihahommia ja diy-juttuja. Pidän skandinaavisesta, vaaleasta, modernista ja selkeästä sisustuksesta. Arvostan suomalaista muotoilua ja suosin ostoksissani suomalaisia tuotteita.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja 13- ja 11-vuotiaat tytöt sekä koira ja kaksi kääpiöluppakorvakania. Kotimme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla maalaiskunnassa, n. 15 km:n päässä kaupungista.


Tervetuloa inspiroitumaan!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, laita sähköpostia osoitteeseen johannaliina@gmail.com.

 


Blogia voit seurata myös
 facebookissa // instagramissa // twitterissä // styleroomissa // pinterestissä


3 kommenttia:

  1. Heippa Johanna. Huomasin, että olit tehnyt ryijyn minkä olin itekki meinannut "tekassa". Ostin ennen joulua jo tarvikkeet ja jouluna yritinkin tytön kanssa sitä väkertää. Yritin kahden puun väliin pujottaa langat/narut ja eihän siitä sitten mitään tullut. Hermot meni heti, heh. Yritin ns. väävi tekniikalla sen tehä. Huomasin, että olit tehnyt pahviin? Eli miten käytännössä sen teit? Laita mulle vaikka s-postia paivi.salmi10@gmail.com ...jos vain pystyt :) Olis kiva saada vinkkiä tekoon.Kiitos etukäteen :)

    VastaaPoista
  2. Hei! tuo olohuoneen valkoinen ryijy juttu , ootko itse tehnyt. mistä saisi siihen ohjetta. Kiitos. jos vaikka innostuisi tekemään tuollaisen.Anne pohjoisesta

    VastaaPoista
  3. Hei, seinävaate on taitoshopin tekemispaketti.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...