tiistai 25. heinäkuuta 2017

Laatua ja tyyliä + alennuskoodi

*kaupallinen yhteistyö Sudio Swedenin kanssa

Pääsin ilokseni testaamaan Sudio Swedenin Regent -kuulokkeita ja valitsin itselleni valkoiset kuulokkeet messinginvärisillä yksityiskohdilla. Täytyy myöntää, että olin vähän skeptinen langattomien kuulokkeiden suhteen, sillä en ollut kuullut niistä mitään hyvää. Toisaalta langalliset kuulokkeetkaan eivät meidän perheessä ole kestäneet, vaan jonkin ajan kuluttua uusien kuulokkeiden ostosta, piuhoissa on aina alkanut ilmetä kosketushäiriöitä.

 
Olen nyt testannut näitä kuulokkeita muutaman viikon ja ne toimii kuin unelma. Minusta on ihanaa, että ei tarvitse väännellä piuhoja koko ajan oikeaan asentoon, jotta yhteys pysyy. Toki kuulokkeiden mukana tulee myös äänikaapeli, mutta se on jäänyt minulla lähes täysin käyttämättä. 


Kuulokkeihin saa vaihdettavia kuulokekuoria, kuvissa olevat marmoriset tulivat ylimääräisenä mukaan. Kuulokkeisiin kuuluvat alkuperäiset kuoret ovat valkoiset messinginvärisellä raidalla. Vaaleanpunaisen ystävänä tekisi mieli tilata nämä pinkit kuoret.

 
Jos haluat itsellesikin Sudio Swedenin kuulokkeet, saat koodilla kotiaurorassa -15% alennuksen koko tilauksesta Sudio Swedenin verkkokaupasta tilatessa. Lisäksi kaikkiin tilauksiin tulee Sudio Swedenin kangaskassi kaupanpäälle ja pikatoimitus suomeen on ilmainen. 

4 kommenttia:

 1. Mä haaveilin joskus salilla käydessä, että tällaiset olis kyllä kivat, mutta en oo vaan raaskinu ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on nyt reilu kuukausi käytetty näitä kuulokkeita enkä voi kuin kehua. Edelleeenkin toimii kuin unelma ja äänenlaatu on loistava.

   Poista
 2. Nuo on kyllä kätevät! Minulla on ihan piuhalliset valkoiset kuulokkeet kotona ja tuollaiset voisi olla hyvät langattomat versiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on loistavat! Ainut miinus on se, että näissä on niin täydellinen äänieristys ulkoapäin (ja sisältäpäin) että en viitsi lenkillä käyttää, kun ei kuule auton ääniä ym.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...