maanantai 3. heinäkuuta 2017

Istutuslaatikoiden kukat

Hip hei, täällä alkoi loma ja sen kunniaksi ollaan aherrettu viikonloppu pihalla. Nyt kun tälle viikolle on luvattu sadetta, piti käyttää aurinkoinen viikonloppu heti hyväksi. Sain siis vihdoinkin istuttettua kesäkukkia itsetehtyihin istutuslaatikoihin. Isäni teki laatikot minulle toissa kesänä toiveideni mukaan. 


Aikaisempina vuosina laatikoiden täytteenä on ollut soraa ja kukat soran seassa omissa purkeissaan. Nyt tyhjensin laatikot sorasta, vuorasin laatikot muovilla ja täytin mullalla. Isäni on innokas kukkien kasvattaja ja saankin häneltä joka kesä hänen kasvattamiaan samettiruusuja, jotka istutin laatikoihin. Lisäksi istutin laatikoihin astereita.


Ja hei, päivitän snapchattia lähes joka päivä, varsinkin näin kesällä, joten jos haluat nähdä enemmän meidän pihasta, kodista ja muista touhuista, minut löytää sieltä nimellä Koti Aurorassa. Toki päivittelen myös instagramiin kuvia ja jonkin verran videoita, sieltä löydyn samalla nimellä.

Mukavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Voi ei kuinka kesäisen kaunista :)! Onko allas ollut kovassa käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3 Täällä on ollut vielä niin vilposet kelit, että kovin paljoa ei vielä olla uiskenneltu. Toki tytöt on uineet, nehän ui vaikka olis jääpaloja seassa, mutta minä en ole uskaltanut käydä vielä kertaakaan :)

   Poista
 2. Kauniit istutuslaatikot sekä istutukset.
  Mukavia lomapäiviä sinne teille!

  VastaaPoista
 3. Kauniit laatikot, tuollaiset minäkin haluaisin, täytyypäs maanitella isäntää...

  VastaaPoista
 4. Kivat laatikot ja nuo onkin sellaisia helppoja hoitaa ja voi laitella vaikka minkälaisia kukkia :) Täälläkin on aherrettu pihalla koko viime lauantai ja mukavaa oli :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...