keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Terassin sisustus

Lupailin edellisessä postauksessa näyttää teille jyskin alesta löytämäni tyynyt sekä esitellä vähän tarkemmin terassin sisustusta. Terassin seinällä on neljä betonista seinäamppelia, kaksi kappaletta molemmin puolin olohuoneen ikkunaa. Amppelit on ostettu pari kesää sitten clas ohlsonilta. Amppeleissa on tällä hetkellä markettoja.


Terassinpöytänähän meillä on mustaksi maalattu kuormalava, johon on laitettu pyörät alle. Olen kirjoitellut aikaisemmin pöydän tekovaiheista täällä.


Jyskin tyynyt olivat puhdas heräteostos, sillä kävelin jyskiin ihan muissa asioissa ja huomasin ovensuussa kivoja tyynyjä, joissa oli nahkaiset lenkit. Tyynyt sattuivat vieläpä olemaan tarjouksessa, 8e/kpl. Nappasin kolme tyynyä mukaan, kaksi sinistä ja yhden harmaan. 


Myös talvisin sisällä oleva kaapelikelapöytä nostetaan kesäisin terassille. Tällä kertaa laitoin pöydälle ikean muovisia viherkasveja saviruukkuihin. Pöytä on maalattu samalla Tikkurilan Unica Akva ovi- ja ikkunamaalilla kuin kuormalavasta tehty pöytä. 


Terassin toisessa päässä on riippumatto, josta tytöt aina kilpailee. Onpa siinä itsekin tullut otettua päiväunet joskus. Terassin toisessa päässä ei ole mitään, mutta haaveissa olisi saada sinne riippuistuin. 


Hyvää juhannusviikkoa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...