sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Kesäkukat maljakossa

Vietimme juhannuksen mökillä, jonne lapset vielä jäivät viettämään aikaa serkkujensa ja isovanhempiensa kanssa. Vietimme juhannuksena 50- ja 70-vuotis syntymäpäiviä hieman Suomi 100 -tunnelmissa. 

Viime viikonloppuna terassille ostamani amppelipelargoniat olivat sen verran isoja, että oli vaikeuksia saada ne ehjänä autoon ja kotiin. Pelargonioista katkeili siirrettäessä kukkia, jotka nappasin maasta talteen ja laitoin sisälle pilttipurkkiin. Minusta ne ovat tosi suloisia.


Pilttipurkissa pelargoniat säilyivät vajaan viikon verron tuoreina, nyt ne on jo roskissa ja tilalle hain lupiineja omalta pihalta.

Minulla olisi vielä viikko töitä ennen lomaa ja lomalle onkin kaikkea mukavaa tiedossa mm. ystävän tapaaminen Helsingissä.

MUKAVAA JUHANNUSSUNNUNTAITA!

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea laittaa katkenneet kukat esille!
  Tsemppiä vikaan työviikkoon Johanna!

  VastaaPoista
 2. Kesäloma on kyllä parasta ja jos vielä ilmat lämpenis. Omasta pihasta saa myös kivoja kukkia maljakkoon.

  VastaaPoista
 3. Mukava juhannus teillä ollut. Tsemppiä viimeiseen työviikkoon ennen lomaa!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia :) Minä palasin viikoksi töihin ja ensi viikolla jään uudelleen lomalle :) Mukavaa lomaa sinullekin, kun sen aika tulee :)

  VastaaPoista
 5. Juhannus ja mökki taisi kuulua aika monen ohjelmaan ja kiva, että sielläkin on juhannuksesta nautittu :) Mukavia kesäisiä hetkiä sinne!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...