sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Mitä kuuluu pihasauna-projektille?

Kevään edetessä myös meidän pihasauna-projekti on mennyt pikkuhiljaa eteenpäin. Hidastahan eteneminen on, sillä mies sitä yksin tekee minkä töiltään ehtii, mutta kuulemma täksi kesäksi saunaan päästään. Ensimmäinen kuva on havainnekuva, millainen sauna on valmiina.
Ulkovuorilaudoitus alkaa olla aika hyvällä mallilla ja tällä hetkellä tehdään lattiaa ja villoitetaan seiniä. Lattia tulee rossipohjalla. Saunarakennus pitää sisällään saunan, pienen pukuhuoneen ja saunatuvan.


Rakennukseen tulee pieni terassi, josta terassi yhdistyy uima-altaan terassiin eli sauna, palju ja uima-allas tulee olemaan yhtä isoa terassia. Alla olevassa kuvassa näkyy oikeassa reunassa vähän paljua ja uima-altaan terassia. Saunan terassi yhdistyy siis siihen ja palju upotetaan myös osittain terassin sisälle.


Uima-allaskin avattiin viikonloppuna. Vielähän se on jäässä. Kolme vuotta sitten uima-allas oli sula jo 20.4 ja esikoinen kävi siellä silloin jo pulahtamassa muutaman jääkimpaleen seassa.


Aurinkoista kevättä!

11 kommenttia:

 1. Ihanaa, että teillä on jo tuossa pisteessä. Me aloimme muutamia viikkoja sitten haaveilemaan pihasaunasta ja pienestä saunatuvasta sen yhteyteen. Jään siis mielenkiinnolla seuraamaan tätä teidän projektianne.

  VastaaPoista
 2. Meillä satoi juuri äsken lunta!Maa ihan valkoinen.Teidän saunarakennus on aivan ihana.Mä olen suunnitellut myös meille pihasaunaa.Tuleeko teillä vesijohdot ja lämmitys tilaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku. Vesijohtoa ei tule, mutta sähköt tulee ja jonkin sortin lämmitys :)

   Poista
 3. Hienostihan siellä on hommat edistyneet. Tuosta saunasta tulee aivan ihana!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...