perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 luetuimmat

Vuosi 2016 on ollut blogilleni mielenkiintoista aikaa. Blogini on saanut jostain ihmeellisestä paikasta huimasti lisää lukijoita ja siitä kiitos kuuluu teille! Katsotaanpa vielä kerran tämän vuoden luetuimmat jutut.


Alkuvuoden luetuimmiksi jutuiksi nousivat olohuoneen uusi matto sekä Indiedaysin ja Abloyn yhteistyökampanja. Kyselin teidän lukijoiden mielipiteitä mattoasiaan ja niiden perusteella meille valikoitui Annon jalpaikka matto, josta voi käydä lukemassa Olohuoneen uusi ilme (se uusi matto) -postauksesta. 

Indiedaysin ja Abloyn kanssa toteutettu yhteistyöpostaus sai huimasti lukijoita. Perheemme sai yhteistyön tiimoilta valita kotiimme Abloyn tuotteita, joista voi käydä lukemassa Arjen helpottajat (melkein luksusta) -postauksesta.

Kaikki terassiaiheiset postaukseni ovat saaneet suuren suosion ja Terassin muutos ruskeasta harmaaksi -postausta on luettu paljon. Suosituin terassi -postaus on kuitenkin ollut Terassin jouluvalot.


Myös diy -postaukset ovat olleet luetuimpien joukossa ja erityisesti Tuunattu Lundia -postaus on keränyt lukijoita. Loppuvuoden jouluisilla diy -postauksilla on myös ollut valtava määrä lukijoita.


Kotimme paras sisustusratkaisu osa 1 ja Kotimme paras sisustusratkaisu osa 2 -postaukset ovat myös keräneet paljon lukijoita. 


Lämmin kiitos teille kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...