maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulunaika

Vietimme tänä vuonna joulun tavoistamme poiketen pohjoisessa Rukalla. Aina ennen olemme viettäneet aaton vanhemmillani, mutta nyt miehen vapaat sattuivat niin sopivasti, että varasimme Rukalta mökin ja suuntasimme sinne. 

Kävimme Rukalla mm. katsomassa Rukan koululaisten esittämän upean Joululintu -musiikkinäytelmän, joka esitetään joka vuosi Rukan hiihtostadionilla. Koululaisten lisäksi näytelmässä on mukana myös paikallisia yrityksiä.  Lisäksi kävimme moottorikelkkailemassa ja aattona suuntasimme anopin joulupöytään.


Kotiin tullessa suuntana oli tietysti vanhempieni joulupöytä ja vielä on pari päivää aikaa hissutella kotona ennen joululoman loppumista. Täällä meillä on onneksi lunta, jota viime yönä tuli lisääkin. Pukki toi kaikille mieluisia lahjoja ja jääkaappi on suklaata pullollaan. 

Rauhallista tapaninpäivää!

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa just sellaiselta miltä joulun kuuluukin olla! Lunta en ole vielä tänä talvena nähnyt mutta suklaata onneksi löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on täällä edelleen onneksi vielä vähän lunta, mutta nyt kyllä on niin plussalla, että saa nähdä miten käy.

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen joulu teillä oli! Mukavaa Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
 3. Tänä vuonna mekin olimme kotona jouluaaton, jäi vähemmällä tiukka aikataulu ja sai keskittyä oleelliseen. Ruka on aivan ihana paikka, sopivan pieni ja matka meiltä ei ihan liian pitkä. Hyvää Tapania ja loppu joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ruka on todellakin ihana paikka, nyt suunnittellaan taas seuraavaa reissua sinne :)

   Poista
 4. Ihana perhejoulu. Ja,lunta! Meillä kun ulkona on hyvinkin syksyinen ilma!

  VastaaPoista
 5. Juuri oikeanlaiselta joululta kuulostaa - ja näyttää:)
  Oikein hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...