maanantai 7. marraskuuta 2016

Mitä kuuluu pihasauna -projektille?

*Kaupallinen yhteistyö Boschin kanssa
 
Kirjoittelin toukokuussa meidän pihasaunasuunnitelmista täällä. Suunnitelmat ovat edenneet toteutukseen ja saunan runko on pystyssä. Sisustussuunnitelmiin on tullut ehkä pientä muutosta, mutta niistä lisää sitten kun ollaan sisustusvaiheessa. Alla olevassa kuvassa on saunan tilanne juuri nyt.


Kattopellit on siis saatu paikoilleen ja tarkoitus on saada ulkoverhous valmiiksi ennen talven tuloa. Talvella ei saunaa tehdä vaan keväällä taas jatketaan. 


Saimme projektiin testiin Boschin akkuiskuporakoneen, jossa on ergonominen muotoilu. Porakone on erittäin kevyt ja miesväen kokemuksen mukaan yllättävän tehokas. Kuvassa näkyvä ruuvikin upposi helposti parin laudan läpi 11 senttiseen pilariin.


Tavoitteena on saada saunarakennus kokonaisuudessaan valmiiksi ensi kesänä.

13 kommenttia:

 1. Tätä teidän projektia jään innolla seuraamaan. Oma haave olisi myös tämmöinen rakennus, joka mahtuisi vielä meidän takapihalle. Onko tähän tulossa joku takkahuoneen tyyppinen huone saunan lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Saunan lisäksi rakennukseen on tulossa pieni pukuhuone sekä saunatupa. Tekstissä on linkattu aikaisempaan postaukseeni, jossa on kerrottu saunarakennuksen suunnitelmista.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää tuo teidän projekti. Kyllä pihasauna vaan on ihana. Meillä kovassa käytössä näin talvisin, vieläkä kun tulisi hiukan lunta. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on myös pihassa vierasmökki jossa on iso puusauna. Ja se on kyllä tosi luksusta. En tiedä miksi se on niin rentouttavaa lampsia eri rakennukseen saunomaan :D

  VastaaPoista
 4. Voi, muistan omana saunamme projektin. No, onneksi se on ohi. Hyvää saunaprojektia teille. Ei se yhdessä yössä valmistu. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
 5. Tuosta tulee varmasti ihana! :) Mäkin oon haaveillut pihasaunasta, mutta mies ei ole lämmennyt vielä ajatukselle. Olisi niin mahtavaa kulkea pihan poikki pakkasessa joulusaunaan.

  VastaaPoista
 6. Oo, pihasauna, ihanaa :) ♥
  Meillä on menossa terassiprojekti, ensi kesänä jatkuu kaiteiden laudoituksella. On ihanaa kun on terassi, niin ihanaa! ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...