lauantai 1. lokakuuta 2016

Oih, mitkä syysnilkkurit! - Crocs Test Squad FH16

                                                                                 * Kaupallinen yhteistyö Crocs Nordicin kanssa
Täällä on kuulkaa taisteltu! Nimittäin näistä Crocsin syysnilkkureista. Enpä olisi uskonut, että nämä naisten nilkkurit ihastuttavat sekä 40 -vuotiasta allekirjoittanutta, 13 -vuotiasta teiniä että 63 -vuotiasta äitiäni. Kyseessä on siis Women's Leight Suede Wedge Shootie -kengät. Katsokaa vaikka itse kuvista, kuinka makeet kengät ovat.


Itse en ole koskaan oikein piitannut kiilakorkokengistä, eikä minulta niitä kaapista löydykään. Olin aluksi  myös vähän epäileväinen näitä kenkiä kohtaan mutta kun vedin ne ensimmäistä kertaa jalkaan, en enää epäillyt. Miksi en ollut antanut kiilakoroille aikaisemmin mahdollisuutta? Vai onko poikkeuksellisesti vain nämä kiilakorot ihanat? Vastausta en tiedä, mutta näillä mennään rinta rottingilla ja pää pystyssä. Crocseille tyypilliseen tapaan myös nämä nilkkurit ovat kevyet ja pehmeät jalassa. Kenkien päällinen on aitoa mokkanahkaa ja kengissä on iskuja vaimentava pohja. Kengät saa myös mustana sekä nauhattomina versioina.


Näissä kaikissa kuvissa mallina toimii 13 -vuotias vaativan maun omaava tyttäreni , joten kuvista näette, että kengät sopii myös teinille.

I´m in love!

4 kommenttia:

 1. No nyt löytyi kengät joissa itsekin viihtyisin. Kiilakorot ovat ainoat korot, joilla pysyn pystyssä :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans viihdy missään koroissa ja oon luullut, että en edes kiilakoroissa. Mutta väärin luulin :) Kivaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 2. Tosi kivat :)
  Crocs kengät ovat meidänkin perheen suosikit - niin hyvät jalassa.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, oon kyllä yllättynyt crocsien pehmeydestä ja keveydestä. Ihanaa sunnuntaita sinnekin <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...