torstai 27. lokakuuta 2016

Kirppislöytö: retrovalaisin

Tein Mansen blogikirppikseltä makeen valaisinlöydön. Sateenkaaria ja serpentiiniä blogin Lauran pöydässä oleva retrovalaisin ihan selvästi huusi nimeäni. Nauroimme, että Laura taitaa olla minun valaisintoimittaja, sillä olen aikaisemminkin ostanut häneltä retrovalaisimen. 


Valaisin oli alunperin ruskea mutta tuunasin sen spraymaalaamalla mattamustaksi. Valaisin löysi paikkansa teinin huoneen työpisteestä ja sopii sinne mielestäni täydellisesti. Meille kotiutui myös toinen uusi retrovalaisin, joka löytyi mummuni varastosta. Sekin saa pian uutta maalia ylleen.


Ja hei, joku on varmasti jo huomannut blogin ylä- ja sivupalkissa uuden Lifie -tekstin. Indiedays on uudistunut ja uudistuksen myötä on avattu kolme pääsivustoa: Foodlover.fi, Indiedays.com ja Lifie.fi. Blogini kuuluu Lifie-fi -sivustoon.

6 kommenttia:

  1. Hei, Löysin toissakesänä vastaavan lampun valkoisena kirppikseltä ja olen tykännyt kovasti. Onpa onnistunut tuo maalaus, en olisi yhtään tajunnut, että se on tuunattu - ajattelin vain, että on ollut tuuria kun on löytynyt mustana :)

    VastaaPoista
  2. Hauska muutos Indiedayssä.
    Kivan näköinen lamppu <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...