maanantai 31. lokakuuta 2016

Keittiön uusi valaisin & valaisinarvonta

*Kaupallinen yhteistyö Sessak:n kanssa

Minua on jo jonkin aikaa nyppinyt keittiömme valaisin, joka on Ikeasta. Sainkin mahdollisuuden tehdä blogiyhteistyötä Porvoolaisen Sessak:n kanssa. Yhteistyön kautta keittiömme sai uuden valaisimen, joka on nimeltään Laaka.


Laaka-valaisimen on suunnitellut muotoilija Laura Väre ja valaisinta saa messingin- ja kuparinvärisellä sekä betonisella kannalla. Meille kotiutui messingin värinen valaisin.


Valaisimen ilme muuttuu polttimoa vaihtamalla. Meiltä ei kotoa löytynyt kuin pieniä hehkulamppuja, mutta taidan käydä hankkimassa kaupasta isomman polttimon tähän tyyliin


Nyt yhdellä teistä lukijoista on mahdollisuus voittaa messinginvärinen Laaka-valaisin instagramin puolella. Seuraamalla blogiani ja Sessak:ta instagramin puolella sekä tägäämällä kuvaan kaksi kaveria, olet mukana valaisimen arvonnassa. Blogini instagram-tili löytyy tunnuksella @johannaliina ja sessak:n tili @sessak_lighting. Arvon valaisimen instagramissa osallistuneiden kesken 7.11.2016. 

Onnea arvontaan!

14 kommenttia:

 1. No onpas ihana arvonta, ilman muuta käyn instassa osallistumassa :)

  VastaaPoista
 2. Tottakai kävin osallistumassa :) Musta valaiset ja tuolit kivoimpia kodin designtuotteita joihin raaskin vähän satsatakin. Varsinkin valaisimet pysyy niin hyvässä kunnossa, että arvokin säilyy. Tosi kaunis valaisin!

  VastaaPoista
 3. Onpa todella kaunis valaisin <3
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...