keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kaunis ja siro takkapuuteline

Muistatteko meidän uuden kauniin kenkätelineen? Lupasin taannoin esitellä teille myös saman sarjan säilytystelineen eli Tapio Anttilan Showroom Finlandille suunnitteleman Mixrack -säilytystelineen. Meillä säilytystelinettä käytetään takkapuiden säilytykseen, sillä en tiedä mitään yhtä kaunista ja tyylikästä halkotelinettä kuin Mixrack. 


Säilytystelinettä saa kahdessa koossa ja meidän teline on kokoa L eli se isompi. Telineeseen menee yllättävän paljon takkapuita ja mikä parasta, teline on monikäyttöinen sillä siinä voi säilyttää vaikka lehtiä, pulloja tai mitä ikinä keksiikään. 

      

Teline on valmistettu maalatusta metallista ja sitä saa kahdessa eri värissä: valkoisena ja mustana. Teline on minusta kaunis myös tyhjänä. Vielä kun löytäisi yhtä kauniin takkasetin.

 

Meillä paistaa täällä syysloman kunniaksi aurinko, ihanaa.  

* kaupallinen yhteistyö Tapio Anttila Collectionin ja Showroom Finlandin kanssa

16 kommenttia:

 1. Kiva katsella, kätevä, toimiva :) käytännöllinen ;)http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei toi onkin hieno! Meillä ei ole kotona takkaa, mutta mökillä on puusauna, jonka tupaan olisikin etsinnässä kaunis teline, tämä menee ehdottomasti harkintaan :)

  VastaaPoista
 3. Lehtitelineenä olenkin tämän nähnyt. Ihana on kyllä!

  VastaaPoista
 4. On kyllä poikkeuksellisen kaunis teline. Miksi ne niin usein onkin niin rumia. Vähän kuin saunakiulut... Suunnittelijat eivät jotenkin tartu noihin, vaikka lähes jokaisesta omakotitalosta ne löytyvät. Mulla on vanhat puiset laatikot haloille, kun en mitään oikeasti haloille tarkoitettua ja kaunista löytänyt. Tuon voisin minäkin ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nämä on niin keskeisellä paikalla vielä kodeissa, että luulisi suunnittelijoita kiinnostavan. Meillä oli kans ennen puulaatikko mutta se hajos :)

   Poista
 5. Apua, minulta on jotenkin mennyt ohi, että teillä on takka! :D Kaunis kokonaisuus, teline on kuin tehty tuohon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon varmaan sit niin vähän sitä kuvannut blogiin :)

   Poista
 6. Kivan näköinen. Hoksasin,että meillä on samanlainen takkasetti,mutta pidetään sitä toisinpäin. Noinhan se on paljon hienompi! :)
  Mukavaista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä kävin heti kääntelemässä sitä, kummin päin olis parempi. Mä en tykkää siitä yhtään, pitäis löytää joku kauniimpi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...