maanantai 12. syyskuuta 2016

Terassin syysistutukset

Vaihdoin terassille jo syysistutukset kesäkukkien tilalle, sillä melkein kaikki kesäkukat olivat jo nuupahtaneet. Hopeaputous -viherkasvit olivat vielä hengissä joten pelastin ne sisälle. Istutin Kekkilän jalalliseen viljelylaatikkoon pari havukasvia, pari marjakanervaa ja callunoita. Viime syksynä yritin etsiä marjakanervia, mutta en löytänyt. Nyt niitä myytiin jopa prismassa.


Vielä pitäisi muutamaan ruukkuun istuttaa jotain kivoja syyskasveja. 

Kivaa viikkoa!


12 kommenttia:

 1. Tykkään loppukesän kukkijoiden marajapuuron sävyistä. Nuo isot marjat ovat kyllä koristeelliset! Mäkin olen noita välillä metsästänyt tuloksetta. En ymmärrä miksi niiden saatavuus ei ole kovin tasaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans näistä marjakanervista tosi paljon. Prismassa näitä on mutta nekin on pienempiä kuin nämä, jotka löysin puutarhan liikkeestä. Toisella puutarhalla ei oltu näistä edes kuultu.

   Poista
 2. Kauniita syysistutuksia! Kävin jo ostamassa omat, nyt kun vaan joku jaksaisi istuttaa ne :D http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivoja istutuksia, nuo marjat on mukava yksityiskohta kanervien ja havujen joukossa. Meillä vielä hieman vaiheessa istutukset, viikonlopuksi pitäisi saada kuntoon nekin!

  VastaaPoista
 4. Pitäisikin kotona istuttaa syyskukkia :) Hyvältä näyttää teillä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat istutukset! Vihreän ja purppuran liitto toimii aina.
  Kauniita syyspäiviä sinulle, Johanna!

  VastaaPoista
 6. Sun innoittamana taidan tehdä kohta saman. Itse mietin jo eilen, että joko syyskukkaset voisi vaihtaa, mutta toistaiseksi vielä nuo kesäkukat kukkivat ja ovat hengissä, joten en ole raaskinut niitä pois heittää.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...