tiistai 27. syyskuuta 2016

Täydellinen minimalistinen kenkäteline

Meidän eteisessä on tähän asti ollut kenkien kaaos. Koska meillä ei ole tuulikaappia vaan eteinen aukeaa suoraan olohuoneeseen, on tämä kaaos rasittanut sisustajan silmää välillä paljonkin. Eteisestämme on puuttunut kenkäteline. Osa kengistä on kiinteän istuinpenkin alla olevissa laatikoissa, mutta jokapäiväiset kengät on vain potkaistu lattialle. Olen sietänyt tilannetta ajattelemalla joku päivä löytäväni täydellisen kenkätelineen. Vihdoin se myös löytyi.


Kyseessä on Tapio Anttilan Showroom Finlandille suunnittelema Mixrack kenkäteline. Kenkäteline on valmistettu metallista ja sitä on saatavana kahdessa eri koossa ja värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen. Meidän kenkäteline on mallista se isompi eli leveys on 81cm.


Pidän kenkätelineen vähäeleisyydestä. Teline on mainio myös siitä, että kengistä tippuvat hiekat tippuvat lattialle, ei kenkätelineen pohjalle. Lattialta ne on helppo imuroida pois, kun telinettä vähän siirtää.


Meille kotiutui myös Mixrackin säilytysteline, mutta kerron siitä lisää myöhemmin.

* kaupallinen yhteistyö Tapio Anttila Collectionin ja Showroom Finlandin kanssa

14 kommenttia:

 1. Onpas kivan yksinkertainen ja tyylikäs kenkäteline!

  VastaaPoista
 2. Onpa simppeli, mutta niin kaunis kenkäteline. Vaikka siinä on kenkiä niin jotenkin on kuitenkin ilmavan näköinen. Loistava hankinta!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis ja yksinkertainen!! Pysyykö kengät kunnolla? mitens lasten kengät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät pysyy hyvin. Meidän perheessä pienimmät kengät ovat numeroa 35 ja ne ainakin pysyvät hyvin.

   Poista
 4. Yksinkertaisen tyylikäs! Katselin noita itsekkin vuosi sitten Habitare messuilla.

  VastaaPoista
 5. Meillä on ollut kauan aikaa etsinnässä sopiva kenkäteline eikä vieläkään ole sopivaa löytynyt. Todella kaunis ja yksinkertainen kenkäteline. :)

  VastaaPoista
 6. Tuollainen sopisi meidänkin eteiseen. Tykkään! Jään odottamaan postausta säilytystelineestä!

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä ihana kenkäteline ja sopii teille täydellisesti. Jos meidän pitää hankkia kenkäteline, samaan tuleen päättymään

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...