torstai 22. syyskuuta 2016

Onks nää oikeesti kumpparit? ~ Crocs Test Squad FH16

                                                                              * kaupallinen yhteistyö Crocs Nordicin kanssa

Meidän perhe pääsi mukaan Crocsin testiryhmään testaamaan syksyn ja talven uutuusmalleja. Ensimmäisenä esittelen teille valitsemamme kumpparit. Minä valitsin itselleni mustat lyhytvartiset ihanuudet, jotka eivät edes näytä kumppareilta, vaan menisivät ihan täysin myös kaupunkikengistä. 


Teini meinasi jo omia nämä itselleen, mutta en anna, lainaan vain. Yllätyin kuinka kevyet nämä olivat. 


Tytöt valitsivat itselleen pitkävartiset kumpparit, nuorempi mustana ja teini sinisenä. Myös nämä pitkävartiset ovat todella kevyet ja mukavat jalassa. Pidän näiden kumppareiden yksinkertaisesta ja vähän syyssaapas -tyylisestä ulkonäöstä. Kumpparit on suunniteltu naisille ja on malliltaan kapeammat ja sulavammat. Onneksi nämä molemmat mahtuu myös minulle, niin saan välillä lainata näitä. 
 

Nämä kumpparit olivat meidän perheen ensimmäiset crocsit ikinä ja täytyy sanoa, että  yllätyin positiivisesti kuinka miellyttävät nämä on jalassa ja kuinka hyvältä näyttävät. 

6 kommenttia:

 1. Tosi stylet! :) Keväällä hankin itse uudet kumpparit, kun piti saada pinkit raksalle. :') Saiskohan näitä crocseja pinkkinä, varmaankin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki :) Ei taida näitä saada pinkkeinä mutta ehkä muita crocsin malleja..

   Poista
 2. Tyylikkäät! Harmi kun just ehdin saappaat ostamaan itselleni.

  VastaaPoista
 3. Itse olen kans täysin ihastunut näihin crocseihin, hyvännäköisiä on, laaja valikoima erinlaisia ja ne keveys ja istuu jalkaa hyvin. Joten jatkossakin hankin niitä kiinnostaa kovin niiden talvikengät. :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Meillä tuolla odottelis vielä syys- ja talvicrocseja kunhan tulis sopivat kelit :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...