lauantai 3. syyskuuta 2016

Kotimme paras sisustusratkaisu ~ osa 1

Esmeralda´s blogin Essi haastoi minut jo kauan aikaa sitten kertomaan kotimme parhaan sisustusratkaisun. Meillä on kaksi sisustusratkaisua, joista pidän paljon ja jotka ovat mielestäni erittäin onnistuneita. Esittelen niistä toisen tässä postauksessa. Se toinen saa ihan oman postauksensa. 


Olohuoneen ikkunat. Talomalliimme kuului pienemmät ikkunat, mutta vaihdoimme ne isompiin eli halusimme ikkunat, joiden alareuna ulottuisi lähes lattiaan. Samoin teimme myös työhuoneen ja päämakuuhuoneen kanssa. Olen ollut tähän ratkaisuun erittäin tyytyväinen, sillä isot ikkunat tuovat runsaasti valoa ja avaruutta. 


En halua peittää ikkunoiden näkyvyyttä, joten sohvaa ei laiteta meillä ikkunan eteen. Tämä toki rajoittaa hieman kalusteiden sijoittamista, varsinkin kun olohuoneen ja työhuoneen välinen seinä on myös lasia. 

Olisi kiva kuulla myös teidän muiden onnistuneita sisustusratkaisuja.

Kivaa viikonloppua!

18 kommenttia:

 1. Kaunis olohuone! Ja, todella hyvä ratkuisu nuo ikkunat. Meillä vastaava "ongelma", huonekalujen sijoittelu haastavaa. Meillä sohva ikkunan edessä, ainut toimiva vaihtoehto. Voisin napata tämän "haasteen" ja tehdä postauksen meidän kodin onnistuneimmasta ratkaisusta!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän nuo ikkunat ovat kauniit! Samasta syystä en laittanu nyt ollenkaan ikkunoihin verhoja, halusin avaruutta ja valoa olkkariin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin meni kauan ennen kuin laitettiin verhot ikkunaan ja kaikissa huoneissa ei ole vieläkään :)

   Poista
 3. Teidän olkkari on kyllä yksi kauneimmista!! Niin upeat nuo ikkunat ja varmasti on ollut mieluisa ratkaisu!!

  Love it!

  VastaaPoista
 4. Meidän kodin paras sisustusratkaisu on ruokailutila ja sen kalusteet. Ai niin on toinenkin, makuuhuoneen tapettivalinta.
  Ihanalta ja tilavalta näyttää tuo teidän olohuone ja nuo ikkunat tuovat sitä valoisuutta tilaan.

  VastaaPoista
 5. Lasiterassi on meillä in.Olohuoneen sohva on löhöpaikka ja keittiön pöydän ääressä tulee usein myös vietettyä aikaa.Kivat nuo olkkarin ikkunat.Eilen juuri pesin meidän ikkunat olkkarista.Nyt niin kirkkaat!

  VastaaPoista
 6. Tuollaiset ikkunat haluaisn myös 💕 Meidän parhaat sisustusratkaisut löytyvät itse remontoidusta kodinhoitohuoneesta, jos mm. mankelille oma kaappi sekä korkea kaappi esim. rikkaimuria ja pyykkitelineitä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teidän kodari kuulostaa ihanalta. Meillä pitäisi saada kodaria toimivammaksi.

   Poista
 7. Isot ikkunat! <3 Meidän seuraavaan kotiin on tulossa korkeita ikkunoita, odotan niitä innolla! Meillä tulee olemaan sitten sama haaste, että olohuoneen järjestyksessä on rajoitteita.. Mutta silläkin uhalla, ikkunat on tietynlaiset saatava. :)

  VastaaPoista
 8. Todella hyvä ratkaisu, vaikka sulta niitä taitaa löytyä useitakin :) Tuollaiset ikkunat voisin itsekin joskus haluta :)

  VastaaPoista
 9. Ikkunat on ihanat ja yksi syy miksi vierailen blogissasi usein. Meille on nimittäin tulossa lähes samanlaiset ikkunat uuteen kotiimme.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...