torstai 25. elokuuta 2016

Ihanat viherkasvit

Hain viime viikolla kukkakaupasta muutamia uusia viherkasveja, sillä sain murattini tapettua ja muut kasvit olivatkin muovisia. Saan yleensä tapettua kaikki viherkasvit, joten näille uusille olenkin kysellyt kunnon hoito-ohjeita. Tavoitteena olisi saada pidettyä nämä ihanat kasvit hengissä. 


Oikeanpuoleinen kasvi on nimeltään peperomia eli  muorinkukka. Keskellä on kääpiöjuoru ja vasemmalla herttaköynnös. Kaikki pitäisivät olla suht. helppo hoitoisia, mutta jos joku tietää näihin kyseisiin kasveihin jotain kikkakolmosia, saa kertoa. 
 

Iloista loppuviikkoa!

19 kommenttia:

 1. Ihania ovat! Mistä nuo kasvien seinätelineet ovat? Onko niissä tuo ruukku osa sitä telinettä, vai asennetaanko ruukku itse? Olen pitkään etsinyt tyylikkäitä seinäruukkuja, mutta en ole löytänyt, ja nuo näyttää tosi kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Telineet on kekkilän. Ruukut ei kuulu siihen vaan olen ostanut ne erikseen. Niihin voi laittaa millaset ruukut itse haluaa.

   Poista
  2. Hei, Kiitos vastauksesta, minäpä katson Kekkilän sivuilta :)

   Poista
 2. Onnea ja pitkää ikää kukillesi! Mulla on pari muorinkukkaa, isompi lehtisinä tosin, ja ne haluaa todella harvoin vettä! Nuo Kekkilän telineetkin on kivat, itsekin jokin aikaa sitten sain laitettua samat seinälle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea noiden kanssa tarvitaan :) Mä tykkään kans kovasti noista kekkilän telineistä.

   Poista
 3. Täällä toinen, joka tappaa kaikki vaativammat vihreät. :') Tosi kauniit uudet yritykset olet hankkinut, oma lempparini on tuo herttaköynnös! Tsemppiä multasormelle!

  VastaaPoista
 4. Kikkakolmosena aikalailla kaikille viherkasveille: älä kastele liikaa :) Varsinkin tuo herttaköynnös sietää kuivuuttakin ja viihtyy auringossa, anna ainakin kuivahtaa hyvin kastelujen välillä.

  VastaaPoista
 5. Mulla on edelleen vaan YKSI viherkasvi kotona, joten täältä ei kovin kikkoja tule ;) Kauniita ne kyllä olis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että täällä on muitakin samanlaisia kuin minä :D

   Poista
 6. Siis niin kauniita ja varsinkin tuo vasemmanpuoleinen! IHana!!

  VastaaPoista
 7. Minullakaan ei pysy hengissä kuin muovikasvit :D tsemppiä yritykseen! Ruukkut ovat todella kauniita ja kuvat ovat ihanan valoisia ja kepeitä :) hienoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...