keskiviikko 31. elokuuta 2016

Eteisen vaatesäilytys

Meillä on eteisessä liukuovikaapisto, jossa säilytetään ulkovaatteiden ja kenkien lisäksi väliaikaisesti myös luistimia, monoja sekä peittoja ja tyynyjä. Pihavarastosta puuttuu vielä kaapistot, joihin on tarkoitus jatkossa säilöä mm. harrastusvälineet ja kausivaatteet.


Sain Orthexilta testattavaksi kosteudenkestäviä säilytyslaatikoita, jotka ovat nyt eteisen kaapistossa. Laatikoita on kolmea eri kokoa ja kahta väriä. Valitsin meille harmaan väriset laatikot. Isoimmat laatikot imevät hyvin sisäänsä luistimet ja kypärät sekä täkkejä.


Orthexin kosteudenkestävät säilytyslastikot on suunniteltu käytettäväksi mökillä, varastossa, asuntovaunussa tai vaikka veneessä. Kosteuden lisäksi laatikoiden luvataan pitävän ulkopuolella myös hajut, ötökät ja pölyt. Nämä olisivat oivalliset myös kylmään varastoon, sillä laatikot kestävät lämpötilanvaihtelut jopa -40 asteesta +70 asteeseen. 


*blogiyhteistyö: Orthexin kosteudenkestävät säilytyslaatikot saatu bloginäkyvyyttä vastaan

16 kommenttia:

 1. Voi miten siisti kaappi. Mahtaisko tuollaisilla laatikoilla saada meidänkin kaapin järjestykseen. Vai, onko käyttäjistä kiinni? :)

  VastaaPoista
 2. Täällä odotellaan samoja laatikoita ja aittaan ajattelin petivaatteiden säilytykseen kokeilla! Ja varmasti olisivat mökillä talvikäytössä todella toimivat myös, vain mökki puuttuu ;)

  VastaaPoista
 3. Laatikoita käytän vaatehuoneessa,kun siellä on monenlaista pientäkin tavaraa.Käteviä nuo muovilaatikot myös!Ja kotimaisia!

  VastaaPoista
 4. Mulla on isommat ruokakalustot ja kahvikalustot noissa. Kun tulee synttäreitä ja isompi ruokavierasporukka kaivan astiat kuplamuovien sisältä laatikoista. Tosi kätevät laatikot.
  >Leena

  VastaaPoista
 5. No japan on käteviä laatikoita. Pitääkin tuolle miehelle vihjata näistä, koska sillä saattais olla tarvetta :) Ihan uus tuttavuus mulle!

  VastaaPoista
 6. Itse olen pyrkinyt noista kaiken maailman laatikoista eroon :D Vähennän tavaraa tällä hetkellä niin tehokkaasti ettei ole mitä laittaa kohta laatikoihin. Paitsi kengät. Ne säilön kenkälaatikoissa aina kausittain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään säilöä tavaraa kaikenmaailman laatikoissa :)

   Poista
 7. Ihanan siisti eteiskaappi! Ja olet tehnyt tuon upean mini-ryijyn. Tallensin saman mallin Pinterestistä inspiskansioon.. Meillä selkeästi on sama maku :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...