sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Uutta ilmettä pihalla

Pihahommat etenee pikkuhiljaa ja olimme saaneet pihasaunan rakennusluvan rukan -reissumme aikana. Tänään isäntä alkoi raivata pihasaunan ympäristöä ja tekemään saunan pohjaa. Minä taioin pihalle uutta ilmettä helposti ja nopeasti Kekkilän puutarhaelementeillä. Olen pyöritellyt mielessä hyötypuutarhan ympärille jotain, jolla sen rajaisi. Asuntomessuilla käydessäni Kekkilä tarjosi aitaelementit blogiyhteistyönä niin hyvään hintaan, että aidat lähti mukaan.


Elemetit oli helppoa lyödä maahan ja laittaa naru tolpista läpi. Meidän puutarhan ympärille meni 2 pakettia, joista molemmista jäi yhdet tolpat. Ylimääräiseksi jääneet tolpat pääsivät tukemaan meidän uusia omenapuita, jotka myrsky on saanut revittyä vinoon. 


Herneiden "tukikeppinä" on mustaksi maalattua valuverkkoa, joka oli ennen tytön huoneessa muistitauluna. Valuverkko on helppo painaa piikeistään multaan. 


Ihanaa sunnuntaita ja minun viimeistä lomapäivää!

 *blogiyhteistyö: Kekkilän aitaelementeistä saatu alennusta

11 kommenttia:

 1. Kiva aitaratkaisu! Meillä käytetään tuota valuverkkoa tukemassa muutamaa kukkaistutusta ja hyvin toimii!
  Rentoa viimeistä lomapäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunista on 😍 Voi kumpa meilläkin piha joskus valmistuisi 😂 Odotan niin sitä hetkeä, kun teen viimeisiä silauksia. Upea koti ja piha muutenkin, en lue monia blogeja, mutta sinun aina mielellään. Ja omaa tietty XD

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana aita! Itse haaveilen mökin laiturille (jos sen laiturin ensiksi saisi) tuollaista köysiaitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! Se on ihana. Tätä voisin laittaa muuallekin :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis hyötypuutarha! Onko mustat kasvilaatikot tehty lavankauluksista? :) Täällä myös haaveillaan pienestä hyötypuutarhasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Isot laatikot on itse tehty laudasta ja kaksi pientä on kekkilän laatikoita. Toinen musta ja toinen maalaamaton jonka käsittelin samalla osmocolorin öljyllä kuin isotkin. Lavankaulukset ajaa ihan saman asian.

   Poista
 5. Kiva hyötypuutarha ja varsinkin tuo aita, olis tosiaan kiva muuallekkin.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 6. Onpa kätevä tuo aita, miksen ole aiemmin nähnytkään Kekkilällä sitä?! Vitsit täytyy ehkä käydä ostoksilla! Tosi hyvä!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...