keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Allasbileet / lastenjuhlat

Kuopuksen 11-vuotissynttärit vietettiin taas perinteisten allasbileiden merkeissä. Kyllä kannatti odottaa kunnon kelejä, sillä aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta. Juhlimassa oli omien lasten lisäksi viisi kaveria.


Näihin juhliin koristelimme uima-altaan säleaidan silkkipapereista tehdyillä pompomeilla. Lapset olivat itse virittäneet koristeet aitaan minun ollessa töissä. Teimme uima-altaan terasille juomapöydän, jossa tarjolla oli kotimaisen Raikastamon luomulimsoja ja -mehuja. Limut pysyivät hyvin kylminä sinkkisangossa, joka oli täynnä jääpaloja. Limuista ehdottomaksi suosikiksi nousi sitruuna-limu, jota tyhjenikin useita pulloja. Raikastamon limuissa kaikki aineosat ovat luomua eikä pillimehuihin ole lisätty sokeria.Tarjolla oli myös pienen kotimaisen jäätelötehtaan Jymy -jäätelöä. Jymy on valmistettu tuoreesta luomumaidosta. Kaikki jymy jäätelöiden maut olivat todella täyteläisiä. Plussaa Jymy saa myös tyylikkäistä pakkauksista. Tarjoilimme Jymy-jäätelöä palloina sekä suoraan purkista.


Jäätelön lisäksi tarjolla oli myös Yummy Bakerin suolakaramelli-popcornkakun reseptillä tehty kakku, tuoreita mansikoita, hedelmävartaita, sipsejä, keksejä ja karkkeja. 
 

Uima-altaan lämpötila oli 21 astetta ja paljussa oli 40 astetta. Aikaisempien vuosien allaspippaloista voit lukea täältä ja täältä.

Limut ja pillimehut saatu Raikastamolta ja jäätelöt saatu Jymyltä. Jymyä myy Kokkolassa mm. luomukauppa Chaga

8 kommenttia:

 1. Oi, teillä ollut kyllä kivat allasbileet!

  VastaaPoista
 2. Nams ja mums! Niin ihanan näköiset bileet :)) Mä haluun tonne teidän altaaseen lillumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä sä vielä pääset, kunhan saadaan tuo pihasauna valmiiksi :)

   Poista
 3. Oijoijoi, varmasti onnistuneet bileet! :)

  VastaaPoista
 4. Hei, no nämä ovat varmasti olleet menestyskemut. :-) Kiitos hyvistä vinkeistä tulevia lastenjuhlia varten, nuo hedelmävartaat etenkin tosi kiva idea!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...