maanantai 20. kesäkuuta 2016

Olohuoneen kesä

Sisällä ei juurikaan näin kesäaikaan tapahdu mitään mainittavaa, mutta poimin omalta pihalta kimpun luonnonkukkia olohuoneen maljakkoon. Lupiinit ovat luonnonkukista omia suosikkejani ja viime kesänä heittelin kaverin omalta pihalta tuomia lupiiinin siemeniä pihalle ja nyt ne kasvaa meidän pihalla. Lisäksi ostin kaupasta kirjolupiinin siemeniä, joita kylvin myös pihalle. Mielenkiinnolla odotan minkä värisiä lupiineja sieltä tulee. 


Täällä suunnitellaan kovasti lasten joka vuotisia allaspippaloita ja tänä kesänä myös teini pitää omat pippalot. Kunhan aurinko paistaisi kunnolla pari päivää ja uima-allas lämpenisi vähän, päästäisiin juhlimaan. Tänä vuonna olen saanut pippaloihin mukaan muutamia mukavia yhteistyökumppaneitakin, joten varmasti kivat pirskeet on tulossa. 

Kivaa ja aurinkoista juhannusviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Kaunis olohuone teillä. Juuri eilen mietin, että olohuoneella tulisi tehdä jotain, vaikka kesä onkin ja vähemmän ehditään olohuoneessa istuskella. No, voi olla että syksyllä vasta tapahtuu muutoksia olohuoneen puolella tai sisällä ylensäkin. Mutta, kukkakimppu on aina hyvä piristys! :)

  VastaaPoista
 2. Yhdellä kimpulla saa jo niin paljon tunnelmaa aikaan! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kimppu ja ihana olkkari aina vaan :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis luonnonkukkakimppu tuo kesän sisälle!
  Jään mielenkiinnolla seuraamaan millaiset
  allaspirskeet tänä vuonna järjestättekään.
  Olet ihan pro mitä tulee somistuksiin ja kattauksiin.

  Ihanaa juhannusta koko teidän poppoolle <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...