keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kesäinen jalkakylpy

Kesällä luonnosta löytyy paljon aineksia ihaniin jalkakylpyihin. Tein tytöille kesäiset jalkakylvyt oman pihan antimista. Meidän jalkakylpymme sisälsivät maitohorsman kukkia, puna- ja valkoapilaa, koivunlehtiä ja sekä ruukkuorvokin että itsekylväytyneiden orvokkien kukkia.


Kaadoimme kukkien ja koivunlehtien päälle ensin kiehuvaa vettä ja veden jäähdyttyä sopivan lämpimäksi, tytöt upottivat jalat veteen. Koivunlehdistä lähti ihana tuoksu.


Lopuksi jalat tietenkin voideltiin ihanilla voiteilla. Oletteko te tehneet jalkakylpyjä? Vinkatkaahan kommenteissa millaisia aineksia olette käyttäneet. 

Mukavaa viikkoa!


8 kommenttia:

 1. Ruusunlehtiä ja laventelin kukkia olen laittanut lämpimään veteen. Ihanaa kun luonnostakin löytyy aineksia jalkakylpyihin.
  Aurinkoista loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanaa. Tuollainen mun tarttis toteuttaa. Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! <3 Itse teen paljonkin jalkakylpyjä kotikosmetiikka-periaatteella. Vielä enemmän pitäisikin käyttää tuoreita kasveja, kun se tähän vuodenaikaan on kaiken lisäksi niin helppoa! Merisuola, öljy ja laventeli kuuluu lähes poikkeuksetta minun jalkakylpyhetkiin. Tässä yksi suosikeistani: http://pikku-bambin.blogspot.fi/2015/08/diy-rentouttava-ja-pehmentava.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina vinkistä ja linkistä. Täytyy tulla katsomaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...