lauantai 14. toukokuuta 2016

Suunnitelmissa pihasauna

Suunnitelmat pihasaunasta ovat nytkähtäneet eteenpäin. Tarkoituksena on rakentaa sauna itse pitkästä Kannustalon Auroran pihasaunan piirustusten mukaan. Saimme Kannustalolta jo luonnokset saunasta toiveidemme mukaan ja nyt odotellaan lopullisia piirustuksia, jonka jälkeen pääsemme hakemaan rakennuslupaa.


 Sauna tulee takapihallemme uima-altaan ja paljun viereen ja uima-altaan terassi rakennetaan yhtenäiseksi saunan terassin kanssa. Saunan (6,2m²) lisäksi rakennukseen tulee pieni pukuhuone   
(3,9m²) ja saunatupa (10,7m²). Pukuhuoneesta tulee oma uloskäynti, jotta uimaan mennessä ei tarvitse kiertää saunatuvan puolelta. Myös saunatuvasta tulee uloskäynti. 


Yllä olevassa kollaasilla on inspiraatiokuvia, joiden tyyliä saunarakennukseen haetaan. Itse sauna tulee olemaan pikimusta samoin pukuhuone. Väri saadaan Tikkurilan Supi saunavahalla. Saunatupa tulee vastakohtaisesti olemaan valkoinen ja ainakin osa seinistä puupanelilla. Tarkoituksena on sisustaa rakennus diy-meiningillä eli sohvat tehdään kuormalavoista, naulakot harjanvarsista ym. Itselläni olisi toiveissa saada saunatupaan myös pieni tulisija. Saunan puolelle tulee tietenkin puukiuas.


Kuvakollaasin lähteet:
1 / 2 / 3 / 4 / 5


18 kommenttia:

 1. KOhta siis saunotaan ja pulikoidaan :D

  VastaaPoista
 2. Pihasauna on aivan parasta keväästä syksyyn! Meillä pihasaunotaan lähes joka ilta.

  VastaaPoista
 3. Ihania ideoita, kovasti odotan kuvia projektista!

  VastaaPoista
 4. Pihasauna on ihan paras ja meillä uuteen kotiin sellainen tulee :)

  VastaaPoista
 5. Pihasauna on niin kiva. Meillä tuli kans Kannustalolta piirustukset pihasaunaan, pitkästä tehtiin. Mukavia suunnitelmia teillä!

  VastaaPoista
 6. Oijoi pihasaunanne kuulostaa ihanalta! Kiva, kompakti kokonaisuus, joka
  mätsää hienosti talonne kanssa. Jään mielenkiinnolla seuraamaan
  projektinne etenemistä. Meillä samat pihasaunasuunnitelmat mökillä.

  VastaaPoista
 7. Voi oih!! Uskallankohan paljastaa oman salaisuuden.. Minä kun olen alkanut haaveilemaan, ettei VAIN raivattaisi tonttia tänä kesänä, vaan pykäistäisiin sinne myös saunamökki.. :') Enemmän kuin mielenkiinnolla siis seuraan teidän projektia! <3 Paljonko olette laskeneet teidän miniraksalle budjetiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isännältä kysyin niin sanoi että 10 000n e:n yli tai ali. Mä veikkaan että yli.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...