lauantai 21. toukokuuta 2016

Kukkaistutuksia etupihan terassille

Pitihän sitä saada jo etupuolen terassillekin muutama kukkaistutus. Koska takapihan betoniamppeleissa olevat marketat ovat kestäneet hyvin jopa pakkasyöt, päätin istuttaa etupihallekin niitä. Marketoiden kaveriksi laitoin vihreä putous nimistä viherkasvia, joka valuu ruukun reunan yli kuin vesiputous. Myös vihreä putous kuulemma kestää jo yöt ulkona. 


Alkaa pikkuhiljaa nyppiä nämä suttuset kuvat täällä bloggerissa. Jos joku tietää koodinpätkän, jonka voi lisätä jokaiseen postaukseen erikseen, otan tiedon ilomielin vastaan.

Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Onpa suloisen värisiä marketat! Ja kivat ruukut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Olen itse ihastunut näihin pieniin markettoihin :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää teidän sisääntulo :)

  Ainakin sun kannattaisi pienentää kuvat valmiiksi haluttuun kokoon ja laittaa ne postaukseen käyttämällä todellinen koko-namiskaa. Nyt sulla on pienempänä kuva postauksessa ja kun klikkaa kuvaa se aukeaa suurempana. Tämä bloggerin kuvan pakkaaminen huonontaa kuvan laatua. Käy myös laittamassa google-profiiliisi asetuksiin muutos - ruksi pois automaattinen kuvanparannus-kohdassa. Lisäksi sekin auttoi joskus kun tallensi kuvat png-muotoon eikä jpg-muotoon. Mutta nykyään sillä ei taida olla merkitystä. Mutta siis tärkeintä on laittaa kuva postaukseen todellinen koko-muotoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja suurkiitos näistä vinkeistä. Täytyy seuraavassa postauksessa käyttää pienempiä kuvia :)

   Poista
 3. Kiva jos oli apua :) Mä käytän aina 800 leveää kuvakokoa, se on musta osoittautunut kivaksi kooksi, ei ole liian pieni eikä liian iso, heh.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...