lauantai 7. toukokuuta 2016

Keväinen terassi

Nämä ihanat aurinkoiset ilmat innostivat laittamaan terassin kevätkuntoon ja kävin hakemassa muutamat kylmää kestävät kukatkin ruukkuihin. Betonisissa seinäamppeleissa on markettoja ja ruukuissa orvokkeja. 


Kekkilän jalallinen viljelylaatikko ja terassin edessä olevat itse nikkaroidut kukkalaatikot ovat vielä tyhjinä ja odottelevat kesäkukkia. Riippumatttokin kaivettiin kaapista ja siellä tulee kyllä aika herkästi torkahdettua auringonpaisteessa.


Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!


21 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän terassi <3
  Kivaa äitienpäivä viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. On kyllä silmää hivelevän kaunista ja siistiä!

  VastaaPoista
 3. Todella viihtyisän näköistä, kyllä sitä itsekin hörppisi kaffet noin kauniilla terassilla! Ja betoni se vaan on niin <3 materiaali!

  VastaaPoista
 4. Heippa. Ollaan mietitty terassin lattian värin vaihtoa ruskeasta harmaaseen. Peittyikö ruskea hyvin tuolla harmaalla värillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin peittyi. Täällä lisää aiheesta: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2015/06/terassin-ilmeen-muutos.html

   Poista
 5. Tosi hieno terassi! Millä terassi käsitelty? Haluaisin samansävyisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Terassi oli alunperin ruskea ja öljyttiin Tikkurilan kelonharmaalla valtti-öljyllä. Täällä aiheesta lisää: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2015/06/terassin-ilmeen-muutos.html

   Poista
 6. Eksyinpä tänne sattumalta ja voi ihanuus miten kaunis talo teillä on! Vau, olen sanaton! Ihana kun jokunen muukin on jo terassin herättänyt henkiin ja käynyt noukkimassa ruukkuihin ensimmäiset orvokit.

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää uusi värikin! Minä tein eilen ruskeasta mustaksi muutoksen terassille ja etukuistille. On muuten meikäläisen kintut ja kädetkin melko valtissa :D

  VastaaPoista
 8. Äh, kade ;) Meillä on piha myllätty niin, että terassiltakin näkyy joka kulmassa pelkkää sotkua..Otappa siinä rentoo! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...