sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Postaustoiveita

Mitä haluaisitte lukea blogistani? Onko jokin huone, tila tai nurkka mikä on esittelyä vailla? En olekaan aikaisemmin kysellyt teiltä lukijoilta postaustoiveita, joten nyt saatte kysellä jos jokin on jäänyt pimentoon. 


Minulla on tällä hetkellä työn alla vanhan lundian uudistaminen esikoiselle työpisteeksi. Tavoitteena on saada se viikolla valmiiksi ja esiteltyä teillekin. Tilasin myös hulluilta päiviltä yhden ihanuuden, josta olen haaveillut siitä saakka kun se tuli markkinoille. Pian saatte nähdä senkin.

Aurinkoista sunnuntaita!

3 kommenttia:

  1. Itseäni kiinnostaa kovasti kaikenlainen tuunaaminen, kunnostaminen ja itse tehty :) Leppoisaa sunnuntaita sinne!!

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostaisi omasta mielestäsi parhaat sisustusratkaisusi! Kirjoittelen itse samasta aiheesta postausta, joten olisi kiva kuulla aiheesta muiltakin bloggaajilta! :)

    VastaaPoista
  3. Samoilla linjoilla. Olet niin luova Johanna, että on ihana lukea kaikista niistä jutista mitä olet tehnyt itse. Voihan vaikka vanhoja juttuja/tekemisiä postata uudemmankin kerran - hivenen eri kulmasta tarkastellen. Itse en ainakaan ihan aina edes ehdi kaikkia blogitekstejä lukemaan niin jotain on voinut mennä sivusuun :). Esim tuo "rullapöytä"(musta) olohuoneessasi - mikä olikaan sen tarina ja miten tuunasit sen? Oikein kivaa viikkoa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...