perjantai 11. maaliskuuta 2016

Uusi toimiva ja turvallinen postilaatikkomme

Meidän uusi postilaatikko vilahtikin jo aikaisemmassa postauksessa, mutta se ansaitsee tulla esitellyksi paremmin. Saimme postilaatikon blogiyhteistyönä Stalalta. Aikaisempi postilaatikkomme oli ihan tavallinen muovinen postilaatikko, jossa ei ollut lukkoa. Postilaatikkomme on kerran potkittu maahan ja kerran sinne on kaadettu olutta. Joten lukollinen, metallinen postilaatikko tuli todellakin tarpeeseen.


Stalan valikoimista löytyy useita erilaisia postilaatikoita, lukollisia ja ilman lukkoa. Me valitsimme mustan metallisen PL-3 postilaatikon, jossa on vakiona Abloyn lukko. Postilaatikkoon voi vaihtaa omalle kotiavaimelle sarjoitetun lukon, kuten me teimme. 

 

Postilaatikko on tosi tilava ja sinne mahtuu useamman päivän postit. Saatavilla olevat värit mustan lisäksi ovat valkoinen ja ruostumaton teräs. Laatikon mukana tulee lisäksi nimikyltin tilauskortti, jolla saa tilata nimi- ja osoitekyltin omilla tiedoilla. Kyltin voi tilata myös netin kautta.
 

Koska meillä on matkaa postilaatikollemme 400 metriä, posti otetaan yleensä kun ajetaan autolla ohi. Kotiavaimet roikkuvat meillä auton avaimissa ja jotta minun ei tarvitse sammuttaa autoa joka kerta kun nousen postilaatikolle, ratkaisin ongelman isolla papukaijalukolla. Näin saan kotiavaimen nopeasti irti avainnipusta ja helposti myös takaisin. 


Blogiyhteistyö: postilaatikko saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


10 kommenttia:

 1. On kyllä kivan näköinen postilaatikko - tuo lukittavuus on hyvä ominaisuus, ja kun sen saa vieläpä omalla kotiavaimella auki niin mikäs sen parempaa. Meillä on kans postilaatikon vaihto ajankohtaista ja ehdottomasti tarvitaan just lukollinen sellainen. On huomattu että sen verran naapurustossa on uteliaita lapsosia kurkkimassa muiden postilaatikoihin ja onhan se myös kätevää kun muutaman päivän poissaolon takia ei tarvitse pyytää tuttuja tyhjentämään postilaatikkoa.
  Onko tuo Stalan postilaatikko saman levyinen mitä "normi" muovinenkin? Meidän postilaatikko on nimittäin keskellä laatikkoriviä, joten leveämmälle ei ole tilaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertailin mittoja ja stalan laatikko näyttäisi olevan jopa hieman kapeampi kuin muovinen laatikko. Stalan laatikon leveys on 325 mm ja muovisen 330.

   Poista
 2. Tyylikäs laatikko. Mäkin niin haluaisin uuden postilaatikon, mutta en ole vain saanut ryhdytyksi. Kansi on ollut varmaan vuoden päivät vain yhdellä ruuvilla kiinni...

  VastaaPoista
 3. Meillä myös tuo postilaatikko, enkä siihen muoviseen enää kyllä palaa.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että on ollut toimiva. Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...