lauantai 6. helmikuuta 2016

Uusi matto olohuoneeseen

Nyt tarvitaan teidän lukijoiden apua. Olen aikeissa hankkia olohuoneeseen uuden maton. Tämänhetkinen Ratian Basso paperinarumatto tuntuu liian tummalta ja haaveissa onkin vaalea matto.


Omaa silmää miellyttää kovasti Saanan ja Ollin Finartelle suunnittelemat Piilopirtti- ja Kievarimatot. Myös Annon Jalpaikka on varteen otettava vaihtoehto. Kertokaapa nyt omat mielipiteenne. Mikä näistä sopisi parhaiten meidän olohuoneeseen? Vai olisiko se vielä kenties joku muu?
Klikkaa itsesi mukaan seuraamaan Koti Aurorassa -blogia myös
 facebookissa // instagramissa // twitterissä // styleroomissa // pinterestissä

16 kommenttia:

 1. Annon Jalpaikka on mun ehdoton suosikkini!
  Sopisi teidän olkkariin ihan täydellisesti.
  Kannattaa ostaa mahdollisimman iso koko
  esim. 200 x 300 cm, iso matto tuo lisää
  tilan tuntua ja kokoaa huonekalut kivasti
  yhteen.

  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Jalpaikkaa voin todellakin suositella! Sopisi varmasti teillekin :) Haaveissa ollut joku noista Saana&Olli matoista, mutta pitäisi nähdä niiden väri ensin luonnossa...moni sanoo, että ovat kovasti luonnonvalkoisia.

  VastaaPoista

 3. Villamatto olisi varmaankin tukevampi ja paksumpi kuin puuvilla, samoin uskoisin että pysyisi paremmin puhtaana? Toki puuvillaista on helpompi pestä itsekin, vaalean maton kanssa varmaan ihan hyvä ominaisuus. Toisaalta ehkä teillä ei olla enää niin sottapyttyiässä kuin meillä, itse katson vain täältä puhtaanapidon näkökulmasta :-D

  VastaaPoista
 4. Maton valinta on kyllä tarkkaa puuhaa - riittävän iso sen pitää kuitenkin olla, niin kuin tuossa ylhäällä todettiin, silloin se tuo yhtenäisen ilmeen sisustukseen.

  VastaaPoista
 5. Anno miellyttää silmää ja mielestäni sopisi myös teille hyvin.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hyviä vaihtoehtoja olet löytänyt. Noista varmasti jokainen sopisi teidän olkkariin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Finarten matot on ihania! En osaa kyllä auttaa sua tässä - jonkun pitäis valita meidänkin olkkariin matto :D Ja mielellään suht edullinen ;)

  VastaaPoista
 8. Jalpaikka on myös kellertävä, villaa kun on.. Ja todella ohut, kävi meillä kokeilussa mutta lähti aikas nopeasti takaisin kun ei oikein toimiva lapsi-ja koirataloudessa kun ei pysy paikallaan yhtään.. Liukueste tietysti vähän auttaa asiassa.. Myös jotenkin niiiin nähty matto, vaikkakin kyllä kaunis! Finarten kievari olisi kiva, tosin en ole nähnyt sitä luonnossa. Ja matto ei ole koskaan liian iso olkkarissa, Jalpaikasta ilmeisesti löytyisi isompaa kokoa kun Finarten matoista..
  -maapu-

  VastaaPoista
 9. Ootko kurkannut Forme:n mattoja! Nekin ovat tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 10. Onpas teillä ihanan valoisaa, kun on tuollaiset iiiiisot ikkunat! :)

  VastaaPoista
 11. Itse valitsisin Piilopirtti- maton. Sopisi jotenkin hyvin noihin tyylikkään avariin ikkuniin :)

  VastaaPoista
 12. Ihania kaikki! Varmasti jokainen noista sopisi teille<3 Jos nyt joku pitäisi mainita, niin oma suosikkini varmastikin on tuo Piilopirtti:)

  VastaaPoista
 13. Piilopirtti on kaunis ja sopisi minusta teille!

  VastaaPoista
 14. Ihania vaihtoehtoja kaikki :) Mulla on seinällä tuo piilopirtti matto pienen kokoisena. Piilopirtti on meillä valkoista sienää vasten, joten siitä näkee hyvin maton oikean värin, on siis melko luonnonvalkoinen. http://magdankotona.blogspot.fi/2016/01/tykkaan-naista-paivista-kun-muut-ovat.html

  Elloksella on myös todella kauniita mattoja ja hyvin on palvellutkin meillä Abilene -villamatto.
  Onnea maton metsästykseen :DD

  VastaaPoista
 15. Täältä ääni Annon Jalpaikalle. Sopisi hienosti teille :)

  VastaaPoista
 16. On kyllä kauniita mattoja, en osaa päättää :D Otetaan kaikki! Minä tein matto löydön omasta varastosta :D Miten se olikaan unohtunut sinne?!!? Eikä tuo varasto ole edes suuri. Käy kurkkaamassa tästä(viimeinen kuva) :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...