perjantai 26. helmikuuta 2016

Ihastuttava magnolia

Täällä ollaan taas pienen tauon jälkeen. Työkaveri vinkkasi, että nyt täältä meiltäkin saa magnolianoksia ja isäntä kävi minulle pari oksaa hakemassa. Tovin sain odotella ensimmäisen nupun aukeamista ja nyt alkaisi muutkin nuput aueta.


Lapsilla alkoi hiihtoloma mutta minulla olisi vielä pari päivää töitä. Mukavaa viikonloppua ja lomaa kaikille lomalaisille!Klikkaa itsesi mukaan seuraamaan Koti Aurorassa -blogia myös
 facebookissa // instagramissa // twitterissä // styleroomissa // pinterestissä

18 kommenttia:

 1. Rentouttavaa viikonloppua Johanna :)

  VastaaPoista
 2. onpa ihana kukka. Kukkakaupastako olet ostanut? Täällä meilläpäin en ole niitä nähnyt. Laitoin juuri omasta helposta kodin sulostuttajasta tekstiä blogiini, kun hempeä tulilatva on nyt tulppaanien tilalla. Tulppaanit niin äkkiä kuihtuu pois.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava oksa. Täytyykin käydä katsastamassa, josko meidän lähikukkakauppaan olisi myös tullut. Täällä lomat lopussa ja arki koittaa maanantaina. Mukavaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 4. Taitaa mulla jäädä magnolian oksat haaveilun tasolle, kun täällä meillä kukkakaupat myyvät mulle aina näiden blogikukkien kohdalla ei oota.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. On se kyllä kaunis tuo magnoliankin kukka.
  Oikein hyvää lomaa teidän lomalaisille!

  VastaaPoista
 6. Ihana, olisikohan meidän kukkakaupassa..? Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 7. IHanaa lomaa! Voi että miten kaunis on tuo magnolian oksa. Täällä Oulussa en ole löytänyt mitään kukkakauppaa jossa olisi erikoisempia kukkia. Tuollaiset olisi ihania!

  Blogissani on 11 kysymyksen sisustusaiheinen blogihaaste, jos innostuisit vastaamaan olisi kiva lukea vastauksiasi kuvien kera!

  VAloisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 8. Kaunis oksa <3 Oikein ihanaa sunnuntai iltaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...