lauantai 2. tammikuuta 2016

Lunta ja pakkasta etsimässä

Instagram -seuraajani tietävätkin, että perheemme on ollut Rukalla tämän viikon, siinäpä syy blogihiljaisuuteen. Nyt olemme kuitenkin kotona ja seuraavassa teillekin kuvia lumisista maisemista. 


Majapaikkamme sijaitsi 3 km:n päästä Rukankylästä, Kesäjärvellä. Mökin ikkunoista oli näkymä rinteisiin ja hiihtolatu meni takapihalta. Mökin pihassa oli tunnelmallinen kota porontaljoineen, jossa paistoimme makkaraa.


Hiihtämisen lisäksi kävimme mm. Lammintuvalla, josta saa Rukan parhaimmat munkit. Rapsuttelimme huskyn pentuja ja kävimme husky-ajelulla. Videonpätkä ajelusta löytyy myös instagram-tililtäni.


Pakkanen vaihteli -4:stä -22:een ja lunta oli paljon. Kävimme Rukankylässä katsomassa myös uuden vuoden ilotulituksen.

Huomenna kerätään joulukoristeet pois ja kyllä kuulkaa oli mukava tulla kotiin kun ei ollut rapistunutta joulukuusta vastassa. 

Hyvää uutta vuotta jokaiselle!
Klikkaa itsesi mukaan seuraamaan Koti Aurorassa -blogia myös
 facebookissa // instagramissa // twitterissä // styleroomissa // pinterestissä

6 kommenttia:

 1. Onpa siellä ollut paljon lunta. Ihana tuo kota <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta, kauniita talvisia kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Ihania maisemia. Me oltiin Vuokatissa, mutta ei siellä ollut tuossa määrin lunta. Rinteet oli tykitetty, mutta muuten aika vähissä olivat lumet. Mutta ei se kyllä menoa haitannut, mukavaa oli silti :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten valtavasti lunta! Voi kun tänne eteläänkin saataisiin. :)

  VastaaPoista
 5. Oi mikä lumiloma! Oli varmasti ihanaa. Ja nyt kävi sitten selväksi sekin, miksi se kuusettomuus oli tänä vuonna ihan ok. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...