sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Tyylikäitä joulukortteja vaativaan makuun

Olen haalinut kivoja joulukortteja sieltä täältä ja ajattelin vinkata niistä teillekin. Viime vuonna tein mustavalkoisia joulukortteja itse, tänä vuonna ajattelin selvitä ostokorteilla. Ja miksipä en selviäisi, sen verran makeita kortteja on tarjolla. 


Kuusi kortit ovat Magia Graphicsilta. Magia Graphicsin verkkokaupasta löytyy myös muita tyylikkäitä joulukortteja.


Kuvassa kynttilän takana olevat merry X-mas ja ihanaa joulua kortit ovat Blawhi Graphicsin Kristiinan käsialaa. Myös Blawhi Graphicsin verkkokaupasta löytyy useita erilaisia joulukortteja. 


Jee piparia-, pisteestä pisteeseen- ja joulutorttu- kortit ovat Ainoa Graphics Designin Ainon suunnittelemia. Ainon kortteja saa sähköpostitse suoraan ainolta: ainoa.fi@gmail.com ja korttivalikoima löytyy täältä. Kortteja saa myös Herttasesta.

Tänne saa myös vinkata kivoista joulukorteista.Voit seurata Koti Aurorassa -blogia myös

9 kommenttia:

 1. Kiitos hyvistä joulukortti vinkeistä, tuli tarpeeseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä :) Ihania kortteja <3

  Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kortteja olet löytänyt. Kyllä musta ja valkonen on niin toimiva pari, myös joulukorteissa. Meillä tehtaillaan itse tänäkin vuonna. Ja, mustaa sekä valkoista, hopealla tehostettu... Mukavaa isänpäivää! Kaisa

  VastaaPoista
 4. Todella kivoja kortteja! Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 5. Ihania joulukortteja! Voittavat 6-0 perinteiset joulupukkikortit:)!

  VastaaPoista
 6. Ihania joulukortteja tosiaan! Mietin minäkin luovunko tänä vuonna perinteestäni tehdä itse joulukortit kun näin Magia Graphicsin tämän joulun kortit. Saa nähdä miten käy, kumpi vaakakuppi painaa enemmän ;)

  VastaaPoista
 7. Pari vuotta olen lahjoittanut joulukorttirahat Uusi Lastensairaala 2017 keräykseen. Tänä vuonna tekisi mieli lähettää taas kortteja, joten kiitos vinkeistä.

  Kuvaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Todellakin kivoja kortteja ja hiukan erinlaisiakin!

  VastaaPoista
 9. Polkka Jamilta (http://kauppa.polkkajam.com/category/22/joulukortit) ja Pikkunorsulta (http://www.pikkunorsu.fi/collections/joulu) saa myös tosi ihania joulukortteja. Nuo Pikkunorsun kortit ja julisteet on mun mielestä todella suloisia :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...