sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Tuunaatko designia?

Ei ole ollut ennen tarvetta tuunata designia, mutta Hayn kuparinvärinen kynttilänjalka oli ollut sen verran kauan kaapissa, että jotain oli tehtävä. Kynttilänjalan väri oli se, mikä tökki. Suihkutin kynttilänjalan ensin mustalla pohjamaalilla ja sen jälkeen varsinaisella maalilla. 
Voit seurata Koti Aurorassa -blogia myös

20 kommenttia:

 1. Hieno tuli uudistuksesta ja nyt se pääsi kaapista kotia koristamaan.

  VastaaPoista
 2. Hei! Oliko maalauksen syynä kyllästyminen vai oliko kuparinväri mennyt "huonoksi"? Olin aikeissa tämän juuri kuparisens ostaa, mutta nyt aloin asiaa uudemman kerran pohtimaan.

  VastaaPoista
 3. Tuunaan, mutta en ehkä lähtisi ihan kaikkea muuttamaan. Joidenkin designesineiden väritys ja muoto on niin harkittu, että ehkä sitten kuitenkin myisin pois sellaisenaan ja ostaisin jotain uutta tilalle. Tämä sun tuumaus on kyllä hyvä! ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tämä oli onneksi niin halpa design, että uskalsi suhata :)

   Poista
 4. Tuunaisin kanssa vähän tilanteesta riippuen. Lähtökohtaisesti ajattelen, että väri on muotoon sidottuja samalla siis osa muotoilua. Toisaalta taas en ehkä kynttilänjalan kanssa olisi niin tarkka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja kun näitä on myös mustana niin tiesin, että se näyttää hyvältä :)

   Poista
 5. Meillä on tuo musta, tykkään. Ja, sinun tuunaus onnistui hyvin. Mukavaa alkanutta marraskuuta! Kaisa

  VastaaPoista
 6. Kyllä mäkin uskallan, ellei kyseessä ole mikään arvokas tuote. Meikäläisen höräytykset kun saattavat tuottaa jotain ihan muuta kuin upgradingia. ;D Tuosta tuli tosi hyvä, Johanna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla, että onnistuin, sulla on niin vaativa silmä, että tiedän että hyvä tuli jos sä tykkäät <3

   Poista
 7. Hieno tuli - pitäisiköhän itsekin yrittää uskaltaa yhden työvalaisimen maalausta - nyt kököttää vääränvärisenä varastossa?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...