maanantai 16. marraskuuta 2015

Tunnelmointia + arvonnan voittaja

Täällä on aloitettu jo tunnelmointi kynttilöiden ja jouluvalojen loisteessa. Bongasin kuvassa olevan Samujin kynttilän viimeisellä Helsingin reissullani Habitare-messuilla, josta ne oli ikävä kyllä myyty loppuun. Lähes juoksujalkaa kiiruhdimme Mintunmustaa -blogin Siljan kanssa Samujin erottajankadun liikkeeseen ja ostimme kaikki neljä viimeistä kynttilää.


Laitoin vanhaan ruskeaan lasipulloon kirkkaan jouluvalosarjan, josta osa valoista saa valua lattialle. Nurkassa roikkuvat pallovalot ovat prismasta ja valosarjaan on liitetty vielä lisäosa.Vähän pilipali-valoilta nämä kyllä tuntuu clas ohlsonin valoihin verrattuna.


 Myös Joy-kynttelikkö pääsi olohuoneeseen tuomaan tunnelmavaloa. Täytyy tunnustaa, että olen kuunnellut jo autossa raskasta joulua -levyn joululauluja.


Miss Etoile -tuotepaketin voitti anonyymi sähköpostiosoitteella susak_78(at)hotmail.com. Voittaja on saanut sähköpostia.Voit seurata Koti Aurorassa -blogia myös

14 kommenttia:

 1. Tänään hamstrattu jouluvaloja oikein urakalla.Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin viritelty jo jonkin verran valoja. Vanhat kyntteliköt ei kiinnosta yhtään, mutta uusia kivojakaan en ole löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmavaloja. Kynttilät kuuluvat pimeisiin iltoihin.
  Onnea arvonnan voittajalle.

  VastaaPoista
 4. Tuo Samujin kynttilä on kyllä magee! Täytyypä ehkä itsekin yrittää kotiuttaa sellainen. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo ruskea pullojuttu on tosi hieno! Täytyypä käydä vintiltä hakemassa vaarinkaljapullo. Olenkin joskus pähkäillyt että mitähän sillä tekisi. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...