perjantai 13. marraskuuta 2015

Synttärihulinat jatkuu / Tähtiterveys -lahjakortti + and -arvonnan voittaja

Synttärihulinoiden viimeinen arvonta pyörähtää tänään käyntiin. Tämä arvonta on lähinnä Keski-Pohjanmaalla asuville tai siellä käyville. Toki voiton voi antaa lahjaksi jos itse ei asu lähistöllä, mutta joku läheinen ihminen asuu. 

Voittona on Kokkolaisen Tähtiterveys -yrityksen lahjakortti, joka oikeuttaa tunnin jalkahoitoon + 15 minuutin päänhierontaan. Lahjakortin arvo on 55e. 


Tähtiterveys on yritys, joka tarjoaa monenlaisia hyvinvointipalveluja kaikenikäisille. Tähtiterveys tarjoaa funktionaalista ravintoterapiaa ja -neuvontaa, perinteisiä jalkahoitoja sekä jalkahoitoja otsoniterapialla, vyöhyketerapiaa, vauvojen koliikkihoitoja, korvakynttilähoitoja ja syvämagneettisia Relain -hoitoja. Lisäksi Tähtiterveys tarjoaa Asahi -terveysliikuntaa, rentoutuskursseja ja vauvahierontakursseja. Tähtiterveydestä saa myös Energetix Bingenin magneettituotteita ja Foreverin aloevera tuotteita.

Tähtiterveys löytyy Kokkolasta osoitteesta Kaarlelankatu 12. 

Osallistut arvontaan olemalla Koti Aurorassa -blogin virallinen lukija googlen kävijäraadissa tai tykkäämällä blogista facebookissa. Toisen arvan saat tykkäämällä Tähtiterveydestä facebookissa
Kerro kommentissasi monellako arvalla osallistut ja sähköpostiosoitteesi, josta sinut saa kiinni, jos voitto osuu kohdallesi. Arvonta aikaa on viikon verran eli 20.11 klo.18 asti, jonka jälkeen arvon voittajan. Jos en saa voittajaan yhteyttä viikon kuluessa, arvon uuden voittajan. 

Anna Nygård Designin tuotepaketin voitti S.H - HOUSEkoti. Voittaja on saanut sähköpostia.
Voit seurata Koti Aurorassa -blogia myös

11 kommenttia:

 1. Kahdella arvalla mukana.
  Kaisa.kalliokoski@kokkola.fi

  VastaaPoista
 2. 2 mukana
  maria.vanhamaki gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana!

  hemantinde,@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. yhdellä mukana. marjutk53@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos suuri Anna Nygård Designin arpavoitosta. Olen aivan otettu, koska tuotteet ovat nikn ihania <3

  Mukana tässä uusimmassa arvonnassa yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...