torstai 16. heinäkuuta 2015

Odotettuja vieraita + arvonnan voittaja

Eilen saimme odotettuja vieraita, kun tämä kuvassa näkyvä viehättävä neitokainen miehensä kanssa saapui meille. Menihän siinä taas useampi tunti herkutellessa ja jutellessa. Vein heidät lisäksi katsomaan Kokkolan nähtävyyksiä :) Arvatkaa siis kuka kuvassa hihittelee?


Vein vieraat mm. karppilammelle, jossa jo viisikiloiset karpit nälkäisine vatsoineen ihastuttivat. Syötimme karpeille leipää ja loiske vain kävi kun kilpailivat kuka ehtii napata leivänpalan. 


Kävimme lisäksi Kokkolan asuntomessualueen kyljessä olevassa meripuistossa ja kuvauskierroksella vanhoilla venevajoilla. Jos ette tunnistaneet vierastani, seuraavasta kuvasta jo varmaan tunnistatte. Hänen blogistaan saatte varmasti myöhemmin lukea ja katsella lisää.


Lopuksi vielä pastellipisaroita korvisten voittaja. Vaikka minä niin kovasti haluaisin antaa korvikset teille kaikille, korvisten voittaja on anonyymi, joka jätti seuraavanlaisen kommentin:


Onnea voittajalle, olet saanut sähköpostia.Voit seurata Koti Aurorassa -blogia myös

16 kommenttia:

 1. Ihanaa kuinka blogimaailma tuo ihmisiä yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Blogimaailma on kyllä ihana, kun sitä kautta saa mahtavia uusia tuttavia sekä ihan ystäviäkin♡

  VastaaPoista
 3. Just niin ihana hihittelijä siellä sohvalla näkyy :) kyllä vain tämä bloggaaminen on mahtavaa, saa tutustua upeisiin ihmisiin ja ihania ystäviä! <3

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa, että on kyllä ihan mahtava tämä sinun blogi :) tulee aina hyvä mieli.
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 5. Olipa taas kerran ihanaa! Kiitos meiltä molemmilta, murut! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...