lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kesälomareissu pääkaupunkiseudulle

Aloitimme kesälomamme pikkureissulla pääkaupunkiseudulle. Menomatkalla kävimme Parolan panssarimuseossa ja Hämeen linnassa. Panssarimuseo oli isännän valitsema käyntikohde, joka kiinnosti myös esikoista.


Hämeenlinnassa kävimme kiertämässä Hämeen linnan. Meillä isännän lisäksi tytöt ovat kiinnostuneita historiasta ja kiertävät mielellään historiallisia paikkoja. 


Linnassa oli mahdollisuus kokeilla myös ritarin haarniskaa.


Helsingissä kävimme mm. Kiasmassa. Erityisesti tytöt halusivat päästä sinne. Kiasmassa oli K-18 näyttely, joten minun täytyi kulkea edellä katsomassa mihin tyttöjä pystyi päästää. 


Kiinnostavin näyttely oli viidennessä kerroksessa oleva Elementit. Värikkäät putket seinällä oli tehty aaltopahvista.


Myös teos Pieni spektaakkeli läheisyydestä oli mielenkiintoinen. Kuvassa on meidän koko nelihenkinen perhe, yksi istuu haamuna minun takana.


Kävimme myös Helsingin tuomiokirkossa sisällä ihastelemassa. Olin kuvitellut kirkon isommaksi, mutta kaunishan se oli.


Ja kävimmehän me tietysti myös Siljalla ihastelemassa uutta tulevaa keittiötä ja kopaamassa Siljan kirppikselle meneviä tavaroita :)Voit seurata Koti Aurorassa -blogia myös

12 kommenttia:

 1. Kävin myös kesälomareissulla helsingissä ja oili kuin ois ulkomaille mennyt. Päivä oli kuuma ja aurinkoinen ja turistia ja muutenkin ihmistä oli todellakin vilinäksi asti. Ihana tunnelma oli kävellä pitkin kesäisiä Helsingin katuja.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Kiva kun koko perhe tykkää retkikohteista.
  Oikein ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanan kesäreissun olette tehneet, kaikille jotakin! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ja reissukohteita. Panssarimuseo on tuttu kohde, koska edesmennyt vaarini oli panssarijoukoissa sodassa. Joten käyty on vaarin kanssa ja aikoinaan koulunkin kanssa.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mielenkiintoinen paikka. Kivaa viikkistä sinnekin!

   Poista
 5. Mukava reissu Teillä! Ja niin nättejä teidän tytöt! Hyvää loman jatkoa. Me suuntaamme torstaina Helsinkiä kohti. Terveisiä! - M -

  VastaaPoista
 6. Mahtava tuo valokuvanäyttely! Paljon olette ehtineet :)

  VastaaPoista
 7. Huippu kuvia. Tulee niin ikävä Helsinkiä. Asuimme siellä kymmenen vuotta ja sieltä oli niin haikea lähteä aikanaan. Tänään mekin pääsemme sinne fiilistelemään :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...