tiistai 19. toukokuuta 2015

Tuunattu pikkujakkara

Pikkujakkara eli ränkky on kulkenut mukanani lapsuudesta asti. Muistan kuinka joulupukki oli jättänyt kaksi samanlaista ränkkyä rappukäytävään, toisen minulle ja toisen veljelleni. Vuosien varrella ränkky on saanut kaksi kertaa uuden ilmeen maalilla. Alkuperäinen ränkky oli puunvärinen, jonka sivuilla oli punaiset isot sydämet. Valkoisen kuluneen pinnan ränkky sai noin kymmenen vuotta sitten, kun pidin maalaisromanttisesta tyylistä.

 


Viimeisen muutos on maalattu mustalla Annie Sloan kalkkimaalilla. Samalla maalilla on maalattu Siljalta tuomani pinnatuoli. Kukan takana istuvan valkoisen hahmon on tytär tehnyt kuviksessa. 
Täällä on satanut tänään taas vettä ja ollut kolea ilma, mutta ihanasti on alkanut kaikki vihertää. Sokeritoukkia ei ole enää näkynyt, muutama raato vielä on löytynyt myrkytyksen jäljiltä. Jokohan uskaltaisi huokaista..

17 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää ränkky :) mustanakin. Ihana tuo tyttäresi tekemä hahmo <3

  VastaaPoista
 2. Hauska sana tuo ränkky, ihan uusi tuttavuus minulle! :) Pikkujakkara-aihe on täälläkin vilahdellut, kun äiti esitteli viime viikonloppuna isän tekemää jakkaraa. Oli tehnyt sen about 50 vuotta sitten. :D

  VastaaPoista
 3. Ihana ränkky, en ole minäkään kuullut sanaa ennen :) tosi makea pinta kalkkimaalilla.

  VastaaPoista
 4. Ihana jakkara :). Meillä on kanssa mun äidin vanha jakkara käytössä <3

  VastaaPoista
 5. Tosi hienon näköinen jakkara :) ja nuo kukat sopii väreiltään oikein hyvin!

  VastaaPoista
 6. Kaunis ränkky, joka tuo muistot mieleen. Ja on kaunis sekä mustana että valkoisena.

  VastaaPoista
 7. Onpas söpä jakkara <3 Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 8. Ränkky? ..aina oppii uutta. Tosi kaunis! Monikäyttöinen ...Hei, mereltä päin kirkasta taivasta ja aurinko! Tähän asti onkin satanut ja tuullut valtavasti. - M -

  VastaaPoista
 9. Minäkin makustelen ränkky-sanaa, kuulostaa hauskalta ja näyttää somalta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...