tiistai 21. huhtikuuta 2015

Pihahommia Fiskarsin tuotteilla

Sain viime viikolla taas Fiskarsilta muutaman paketin blogiyhteistyön merkeissä. Paketit sisälsivät Fiskarsin tuotteita pihan hoitoon ja olen nyt testannut kaikkia tuotteita ja esittelen ensimmäiseksi teille yhden Fiskarsin uutuuksista; Solid Pop Up puutarhasäkit.


Solid Pop Up puutarhasäkit olivat positiivinen yllätys. Säkkejä on kahden eri kokoisia; 56 ja 172 litraisia. Säkit ovat kevyitä ja ne on helppo säilyttää, sillä ne saa koottua kasaan ja lukittua. Säkkejä voi säilyttää vaikkapa seinällä roikkumassa, sillä niissä on kätevät kädensijat molemmissa päissä. Säkit kestävät kulutusta, hometta ja vettä.


Tulipa mieleen, että säkit kävisivät mainiosti myös sisälle esim. lelujen säilytykseen tai kuten ajattelin meillä käyttää tytön ratsastuskamppeiden säilytykseen varastossa.


Seuraavaksi esittelen PowerGear Pensassakset, jotka on todella kevyet. Pensassaksissa on lasikuituvahvisteinen polyamidikahva, joka tekee niistä perinteisiä pensassaksia kevyemmät. Meidän pihalla ei vielä ole pensaita ollenkaan, joten testasin pensassaksia mihin lie puskiin, jotka on tarkoitus poistaa ojan reunasta kokonaan. Ja kyllä leikkasi hyvin!


Tässä pitäisi taas alkaa pikkuhiljaa suunnitella pihaa. Viime syksynä istutettiin kaksi kirsikkapuuta ja timanttituijia, vielä pitäisi saada omenapuita, luumupuita, tyrnejä ja viinimarjapuskia ja paljon muuta. Olihan niissä Fiskarsin paketeissa vielä muutakin, mutta esittelen ne teille myöhemmin.

Aurinkoista viikkoa!

* Blogiyhteistyö: tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

18 kommenttia:

 1. Nuo säkit vaikuttaa loistavilta ja korvaavat varmasti perinteiset jätesäkit mennen tullen. Monikäyttöisyydessään nämä varmasti tulevat näkymään vaikka missä tehtävässä, kuten esimerkiksi Ikean kassit, joista en itse niin välitä. Näissä vetoaa näppäryys. :)

  VastaaPoista
 2. Joo nuo säkit korvaisi kyllä Ikean kassit, vähän kivempi väri :) Tuntuu, että aina löytyy tarvetta tuollaisille isoille kapsäkeille.

  VastaaPoista
 3. Onpa käytännöllisen näköisiä nuo säkit! Itsekin katsoin tänään pihaan ajaessa, että pitäis pistää muutama puska matalaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös pitäisi tehdä pihalla vaikka mitä :)

   Poista
 4. Säkki on kyllä uusi tuttavuus! Ja näyttää käyvän hyvin väreihin. 😊

  VastaaPoista
 5. Minun lemppari puutarhasakset ovat fiskarsin. Todella tyytyväinen olen niihin ollut. Nuo säkit ovat kyllä käteviä.

  VastaaPoista
 6. Säkit ovat varmasti ihan loistavat käytössä! Perusjätesäkit hajoavat ainakin minulla jo siinä vaiheessa kun laitan niihin ensimmäiset vähänkään kovempivartiset talventörröttäjät tai rikkakasvit. Plussaa myös tuosta siististä säilytysmahdollisuudesta.

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo sinun pieni apurisi ;)

  VastaaPoista
 8. Samoja tuotteita pääsin teistailemaan ja säkki oli ihan paras ♥

  VastaaPoista
 9. Onpas vaan loistavia nuo säkit. En olekaan niihin aiemmin törmännyt. Varmasti just hyviä tytön ratsastuskamoille ja muille tavaroille sekä ihan puutarhahommiin.

  VastaaPoista
 10. Hyvät kuvat oot napannut ! :)

  Meille saapui sama paketti. Pensaat pihalla jo huuteleenkin hoitoa. Tuli niin tarpeeseen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...