lauantai 11. huhtikuuta 2015

Lauantain ajatuksia

Pääsiäinen on siivottu pois ja tämän ihanan aurinkoisen päivän ajatuksena oli käydä hakemassa puutarhalta magnolian oksa, mutta eihän siellä ollutkaan. Ei ollut myöskään vaaleanpunaisia leinikkejä, jotka ovat suosikkejani. Ostin sitten vaaleanpunaisia krysanteemejä, joita ripottelin olohuoneeseen ja eteiseen.Palaan vielä edelliseen postaukseeni "Suosinko suomalaista", sillä en olekaan varma, ovatko Artekin valaisimemme valmistettu suomessa. Osa valaisimista valmistetaan suomessa ja osa ulkomailla. En löytänyt netistä tarkempaa tietoa.

Täällä on nyt alettu todella suosimaan suomalaista kauppareissuilla ja tänään ainoa ostos, joka ei ollut suomalainen, oli Airwaves purukumi. Hammastahnan etsintä aiheutti hieman tutkimista, mutta lopulta löytyi Oxygenol hammastahna.

Aurinkoista lauantaita!

20 kommenttia:

 1. Krysanteemit ovat kauniita. Minulla on menossa joku hortensia kausi, pakko saada tänne kotiin pinkki hortensia :D
  Oikein mukavaa lauantaita.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen krysanteemi! Kotimaisen ostaminen on yllättävän hankalaa! Monet suomalaisiksi mielletyt tuotteet kun valmistetaankin ulkomailla. Ruuassa osaan jo olla tarkkana, mutta päivittäistavarat, kuten pesuaineet, shampoot, kosmetiikka ja vaikkapa juuri purkka ja hammastahna ovatkin jo haastavampia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ihmetyttää että osassa tuotteista ei edes lue selvästi, missä tuote on valmistettu.

   Poista
 3. Pirteän värinen krysanteemi :) Mukava laittaa jotain väriä kotiin hiljalleen...ennen kuin ruoho alkaa vihertää ( lue: kinokset sulavat )

  Rentoa lauantai-iltaa <3

  VastaaPoista
 4. Ihania ripotelmia :). Samaa mieltä, kotimaisen ostaminen haastavaa, joitakin tuotteita pitänyt itsestäänselvyytenä että kotimaisia, mutta tarkempi tarkastelu osoittaa jotain muuta :(

  VastaaPoista
 5. Täälläkin tykätään krysanteemista! Kaunista :)

  VastaaPoista
 6. Kauniin värinen krysanteemi! Suomalaisuuden suosiminen on yllättävän hankalaa ja tarkkuutta vaativaa puuhaa. Yllättävän moni suomalaiseksi luultu tuote ei sitä sitten loppupelissä olekaan. Hyvin olet selvinnyt, jos purkka on ollut ainoa ei suomalainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo, että olen luullut tuotetta suomalaiseksi vaikka ei olekaan, on nyt avautunut. Onneksi harjoitus tekee mestarin :)

   Poista
 7. Kaunis maljakko viimeisessä kuvassa!

  Meilläkin ruokakaupassa ensimmäinen kriteeri on suomalaisuus. Tuijotan sitä enemmän, kun esim hintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. MInäkin ajattelen, että vaikka suomalainen maksaa hieman enemmän, valitsen sen.

   Poista
 8. Mukavaa viikkoa, aivan ihana tuo maljakko viimeisessä kuvassa! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...