lauantai 28. helmikuuta 2015

Esittelyssä työhuone

Innostuin napsimaan muutamia kuvia työhuoneesta, kun vaihtelin vaijeriin vähän keväisempiä kortteja. Osa lukijoista toivoikin olohuoneen esittelyn yhteydessä esittelyjä myös muista huoneista.

 Työpöytänä meillä on ikean pukkijalat ja pöytälevy. Minun ja miehen tietokoneet on siinä vierekkäin ja tuo miehen kone on huoneen rumistus. Mutta eihän se suostu pöytäkonetta vaihtamaan läppäriin, kun sillä ei voi pelata.


Työtuoleina meillä on Hayn about a chair tuolit, jotka ovat tosi hyvät istua. Kaapisto on ikeasta. Huoneesta puuttuu verhot, koska en ole keksinyt millaiset haluaisin. Huoneesta on uloskäynti takapihan terasille. Tämänkin huoneet ikkunat ovat melkein lattiaan asti. Itse asiassa kaikki talon takapuolen ikkunat on muutettu alkuperäisistä korkeimmiksi, paitsi saunan- ja vaatehuoneen ikkunat.


Työhuone on olohuoneen vieressä ja olohuoneen välinen seinä on lasiseinä, jossa on pariovet.

Mukavaa viikonloppua!

 

Koti Aurorassa löytyy myös:
facebookista // instagramista // twitteristä // styleroomista // pinterestistä

33 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä kivalta teidän työhuone, itsekin voisin näin jälkikäteen ajateltuna haluta tuollaisen lasiseinän olkkarin ja toisen huoneen väliin, olis kyllä aika hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, ollaan kyllä oltu tyytyväisiä lasiseinään.

   Poista
 2. Kivan keväistä indeed! Hei onko tuo Ikean kaappi Bestå-sarjaa? Tietokone, televisio, ah nuo estetiikan rumentajat. 😃

  VastaaPoista
 3. Nii ihana toi teidän valon määrä. Hyvä päätös oli suurentaa ikkunoita :)

  Rentoa viikonloppua teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, ollaan oltu tyytyväisiä ikkunoihin, tosin silloin ketuttaa kun ne pitää pestä :D Ihanaa viikkistä teillekin ♥

   Poista
 4. Oivoi, miten ihanan näköistä! Nuo ikkunat ovat huikaisevat :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis työhuone, mutta niin teidän koti on muutenkin. Oikein hyvää viikonloppua ☺

  VastaaPoista
 6. Kaunis huone ja tuo lasiseinä lasiovineen on aivan ihana! :) rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihanat isot ikkunat ja aivan loistoidea tuo lasiseinä! Ja kuule Johanna, et tiedä vielä rumuudesta mitään. Meillä on pöytäkoneen lisäksi neljä kaiutinta + lukematon määrä ulkoisia kovalevyjä, joita on aivan p a k k o säilyttää siinä pöydällä koko ajan. Ja ainakin ziljoonakaksisataatuhatta johtoa... =D

  VastaaPoista
 8. Todella kauniin näköinen työhuone. Mä niin kanssa haluisin, mutta ei ole tilaa enkä tiedä tulisiko siinä edes vietettyä aikaa!

  VastaaPoista
 9. Ompas ihanat nää ekan kuvan sisustustaulut. Viirit ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista. Just sopivan mustavalkoista. ;) Ja nuo ikkunat! Niitä ei vain koskaan voi olla liikaa tai liian suuria.

   Poista
  2. Hih, mihin mä oikein tänään kommentoin? Aivan minne sattuu. :D No, perille tulee kuitenkin.

   Poista
 10. Voi, kun meidänkin työhuone olisi tällaisessa kunnossa! <3 Niin paljon ihania yksityiskohtia. Ja nuo pariovet ja korkeat ikkunat, lääh! :)

  VastaaPoista
 11. Kaunista täälläkin huoneessa. Ja hei, leveät lattialistat on aikas kivat :)

  VastaaPoista
 12. Näyttää kivalta! Noiden tuolien istumakorkeusko on vissiin hyvä tuon Ikean pukkijaloilla varustetun pöydän kanssa? Meillä olisi työtuoli hakusessa ja tuota kyseistä olen miettinyt.. Pukkijalkapöytä meilläkin siis! :)

  VastaaPoista
 13. Minäkin olen pitkästä aikaa saamassa taas työhuoneen - itseasiassa voin valita kahdesta, kun nuoriso muutti omilleen.
  Kiva nähdä muiden huoneita, kun mietin omaa sisustusta - ja ajatukset vaihtuvat päivittäin. Pinterestiin ei saisi mennä - eikä näköjään lukea toisten blogejakaan;) Olin jo päätymässä siihen, että laitan työpöydän ikkunan eteen, mutta kyllä tuollainen inspiraatioseinäkin houkuttaisi;)
  Ihana, valoisa huone!
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady ♥ Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
  2. Olen myös hankkimassa työpöytää ja kysyisin mikä kokoonpano teillä on? Ihana huone mustineen seinineen.

   Poista
  3. Hei piitu: jalat ovat ikean lerberg pukkijalat ja pöytälevyä ei ainakaan ikean nettisivuilla ollut, oli joku poistuva malli. Tosin myymälöissä sitä voi vielä olla, mutta nimeä en kyllä muista.

   Poista
 14. Kaunis työhuone :) just parhaat tuolit ja ihana pöytä ;) sulla on hyvä maku, heh... Meilläkin on miehellä pöytäkone. Mut työjutuissa tarvii sitä joten antaa sen olla :) ehkä saan meillekin joskus isomman pöydän et mahtuis munkin läppäri viereen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...