torstai 8. tammikuuta 2015

Sydämentykytyksiä

 "Onko sinulla tuotteita joista olet haaveillut pitkään. Mikä valaisin, matto, tuoli -saa aina sydämesi läpättämään? Et kuitenkaan ole saanut aikaiseksi hankkia sitä, syystä tai toisesta."

Sain Retromoderni -blogista kivan haasteen, jossa pyydettiin listaamaan omat pitkäaikaishaaveet ja kertomaan miksi tyydyn vain ylimääräisiin sydämentykytyksiin enkä hanki näitä ihanuuksia.

Ehdottomalla ykkössijalla sydämentykytyksissäni on valkoinen String  hyllykkö, josta haaveilen. Syy miksi en ole sitä hankkinut on raha. Toiseksi, isäntä ei voi ymmärtää mikä siinä rimpulassa maksaa, hänhän osaisi tehdä samanlaiset.


Toinen tykytyksiä aiheuttava on Hayn Hee lounge tuoli valkoisena tietysti. Tämän tulen varmasti jossain vaiheessa hankkimaan, vielä en ole keksinyt tuolille täydellistä paikkaa, joten siihen asti saa odotella kaupassa.


Kovasti sydämentykytyksiä aiheuttavat myös Artekin valaisimet, erityisesti Golden bell. Käsikranaatit meillä on olohuoneessa ja kultakellot sopisivat meidän keittiöön hyvin. Hankkimista rajoittaa valaisimien hinta sekä värin valinnan vaikeus.


kuvat:
1 / 2 / 3

Haaste lähtee eteenpäin seuraaville:
Deko 133
Tasapainoa Tavoitellen
Beauty of life

 

Koti Aurorassa löytyy myös:
facebookista // instagramista // twitteristä // styleroomista // pinterestistä

28 kommenttia:

 1. Me ostettiin Stringiä oikein urakalla viime kesänä sekä käytettynä, että uutena. Kaunis se on, mutta allekirjoitan tuon hinnan. Sellainen hylly tuli sitten vastaan, joka kantoi nimeä Tomado Shelf. Stringin tyylisiä, mutta psljon edullisempia. http://m.hema.nl/winkel/huis-en-tuin/organize/werkplek/boekenrek-(39822091)?redirectFrom=RegularAutomatic

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa tuo Tomado shelf tosiaan stringin näköinen. Pitää varmaan alkaa kerätä tuota stringiä pala palalta, niin sais joskus kokonaisuuden :)

   Poista
  2. Ja se on käsittääkseni myös vanha tuote. String on kyllä siitä kätevä, että sitä voi kerätä pala palalta. 😊

   Poista
 2. Tuo linkki oli sinoa, jonka löysin ko. hyllystä. Muutkin haaveet olivat peukun arvoisia. 😊

  VastaaPoista
 3. Kivat tykytykset tosiaan! Ihana tuo eka kuva, se jäi tykyttämään minulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, mutta vaihtelevasti valkoista blogissa on niin täydellinen string hyllykkö, että ♥

   Poista
 4. Ooo, aikas ihanat haavee, String ja Artek, love, iso lovet! Kiva kun tartuit haasteeseen. Itsetehdyt stringit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta, isäntä taivastelee noita meidän string pockettejakin, että mikä ihme niissä maksaa. Mutta kyllä mä ymmärrän että ne maksaa, ne on niin ihania :)

   Poista
 5. Kiitoksia haasteesta ;). Hyvät tykytykset ;)

  VastaaPoista
 6. Nuo Artekin valaisimet! Ikuinen tykytyksen aiheuttaja. Vaan jos hankkisin jollain lottovoitolla tuollaiset meille, joutisin uusimaan kaiken muunkin sisustuksen;)

  VastaaPoista
 7. Ihania haaveita. Oma ykköshaave on Artekin tarjoiluvaunu, jossa on laatat ja punoskori. Sen kun joskus sais.

  VastaaPoista
 8. Voi mä niin ymmärrän, mun mies on myös sellainen tee-se-itse -mies.. Juuri eilen paasasin hänelle, että ei kaikkea tarvitse osata tehdä itse.. huoh.. :)

  VastaaPoista
 9. Voihan tykytys. Odotin jotain pelottavaa. ;) Onneksi oli vain ihania haaveita.

  VastaaPoista
 10. Täällä myös yksi joka haluaa string hyllykköä kovasti mutta mies vastaa juurikin samaan tapaan: höh, tommosenhan tekis itte puolet halvemmalla.. :D

  VastaaPoista
 11. String on ihana..mulla laatikosto tammisena. Meillä timpuri-isäntä ei myöskään ymmärrä mikä niissä maksaa..ja täytyy sanoa itsekin että olin vähän pettynyt että sivupaneelit eivät olleet täysin suorat. Isäntä huomas sen heti, minä en. Jouduttii vähä väänteleen niitä..en jaksanu valittaa niistä, koska epäilen että niitä on enemmönki myynnissä. Ja tottakai toivoisin materiaalin olevan muuta kuin mdf:ää jossa tammiviilu pinnassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kökkö, meillä string pocketit on olleet kyllä ihan suoria. Sais kyllä olla kunnon matskua nuo hyllyt tuohon hintaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...