tiistai 16. joulukuuta 2014

Yhdet ainoat jouluvalot

Täällä satoi tänään lunta ja nappasin heti kännykällä (siksi kuvien laatu on surkea) muutaman kuvan pihalta. Meillä on vain yhdet jouluvalot ulkona, sillä en tiedä, millaiset ja mihin ne haluaisin. Nuo ainokaiset ovat ulko-oven toisella puolella. Pylväisiin en halua kieputella valoja.

   

Ulko-oven päällä olevassa ikkunassa on sisäpuolella kahdet patterivalot, jotka palavat aina 6 tuntia kunnes sammuvat ja syttyvät taas 18 tunnin kuluttua. Meillä ne syttyvät ilta neljältä ja sammuvat kymmeneltä.


Vinkkejä mihin jouluvaloja voisi laittaa, otetaan vastaan :)
 

Koti Aurorassa löytyy myös:
facebook // instagram // twitter // styleroom // pinterest

26 kommenttia:

 1. Mua nauratti, kun viime jouluna Englannissa ollessamme katselin mitä mauttomampia jouluvaloviritelmiä ja päätin, että harkitsen tarkkaan, mihin niitä kylvän. En ole päässyt puusta pitkälle, eli meillä ei ole niitä lainkaan. 😃 teillä on varsin vähäeleiset ja pidän siitä. 👍😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kyllä vähäeleisestä, välillä kun näkee, että on joka sorttia ja -väriä isketty samalle pihalle :)

   Poista
 2. Ei sitä tuon enempää välttämättä tarvitse, ihanan yksinkertainen jouluvalaistus juuri noin! :)

  VastaaPoista
 3. Virittele valoverkkoa noiden pylväiden väliin. Kurkkaa tarinoita talosta blogi

  VastaaPoista
 4. Hyvä määrä tuo, ei tartte lisää. Söpöt. Ja kiva tuo ajastusjuttu.

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä teillä on just sopivasti valoja, vähemmän on enemmän. Meillä on naapurissa niin mahtava valaistus kaikilla sateenkaaren väreillä, että mä en ole edes valoja vaivautunut laittamaan :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos hyvästä ideasta, minkä taidankin kähmiä heti oman ulko-oven pieleen :D Jollain vuodella, mulla oli korkeissa ruukuissa isot pajupallot, minkä sisään olin tunkenyt valopiuhaa...

  VastaaPoista
 7. Oi miten kauniin näköistä! Valot voisivat olla myös kivat tuossa sisäänkäynnin yläpuolella kattokolmion alareunassa, eli juuri pylväiden yläpuollella :)

  VastaaPoista
 8. Minä olen laittanut meidän tuijiin, tosin meillä ne ovat ihan kuistin vieressä. Yksinkertainen on kaunista tässäkin asiassa.

  VastaaPoista
 9. Heti tuli itselle mieleen, että noihin kolmeen havuistutukseen (tuijiako ne teillä oli?) voisi kiepsauttaa valot. Tai entäs kulkuväylän molemmin puolin kuuset tai jonkinmoiset kartiot pystyyn ja niihin valosarjat? :) Minä olen ulos laittanut viidet valot, kahteen isoon tuijaan etupihalle ja takapihalle kolmeen aurausviittapyramidiin. Viime vuonna kiepsautin sarjat etupihan pylväisiin, mutta nyt todellakin tuntuu, että varsinaisesti talossa kiinni olevia ulkovalosarjoja en halua laittaa. :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis koti <3, kaunis juuri noinkin. Tuohon verannalle sopisi ruukut joissa esim sammalpuut tai -pallot ja niihin valot :). . Itse kokeilin sekä sammal -että jäkäläpuita :)

  VastaaPoista
 11. Ihanan simppelit. Ja hauskasti ne muka näyttisi valuvan tuosta lampusta valovirtana alas.

  Vähän kateellinen olen siitä, että teillä on maassa aavistus tuota valkeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Itsekin tykkään just tuosta, että ne ikään kuin valuu alas. Täällä on aika paljon lunta nyt, katotaan onko vielä huomenna..

   Poista
 12. Liikaa jouluvaloja voi olla myös huono. Laittaisin ikkunoihin pienet tähdet tai kyntteliköt. That's it. Kyllä teillä on kaunis talo. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...