tiistai 11. marraskuuta 2014

Joulukorttien sivutuotos

Joulukorttiaskartelun sivutuotoksena syntyi myös omaa "taidetta". Vaikka olen ihan onneton piirtäjä, nämä siveltimellä suditut kuvat sentään onnistuu yllättävän hyvin. Tässä yksi näytille.


Ja ette kuulkaa usko, täällä on taas eilen ja viime yönä ollut lyhyitä sähkökatkoksia. Ja se ihana lumi on sulanut kokonaan pois ja vettä tulee taivaan täydeltä.

Siitä huolimatta, mukavaa tiistaita!

14 kommenttia:

 1. Kyllä yksinkertainen osaa sitten olla kaunista!
  Saisivat alkaa jo ne sähkökatkokset sieltä loppumaan - meillä ei ole vielä ollut vaikka täällä Kaarinassa jossain suunnalla kyllä kuuluu olleen. Ja lumet meiltä sulivat pois jo seuraavana päivänä. Kyllä valo täytyy loihtia jostain muualta.
  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuli ja täytyy sanoa, että täälläkin tykätään tosi paljon ihan vaan tuollaisesta mahdollisimman yksinkertaisista jutuista :) Ehkä joidenkin mielestä tylsää, mutta omaa silmää miellyttää kovasti :) Mukavaa sateista tiistaita. Täälläkin sataa vettä, joten sisällä ollaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut, oon niin samaa mieltä. Meillä on täällä ollut tosi sateinen päivä, mutta huominen pitäisi olla vähän selkeämpi :)

   Poista
 3. Aivan ihana sydän-maalaus! Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 4. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva! Tuollaisia voisin itsekin tehdä, kun tällä hetkellä seinät ammottavat tyhjyyttään ja erilaiset mustavalkoiset printit ym. miellyttävät.

  VastaaPoista
 5. Kaunis sivutuotos! Kelpaisi tännekin! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana sydän ♥ Sopii noiden MG:n printtien kamuksi tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...