keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pihan syyssiivous Fiskarsin välineillä

Pihan syyssiivous aika lähestyy pikkuhiljaa ja mikäs sitä on siivotessa, kun on kunnon välineet. Minä sain omani Fiskarsilta blogiyhteistyön merkeissä. Ja tyylikkäät ja toimivat välineet sainkin. 


Esittelen ensin teille monitoimiharjan ja lehtiharavan.


Harja on Fiskarsin Solid Monitoimiharja, joka on suunniteltu erityisesti käytävien, patioiden ja muiden piha-alueiden lakaisuun. Fiskarsin PowerClean teknologia yhdistää tukevia ja pehmeämpiä harjaksia optimaalisen puhdistustuloksen aikaansaamiseksi.

Harja tuntui ensi kokeilulta oikein toimivalta ja tehosi hyvin myös terassilaudoituksen uriin. Harja oli lisäksi kevyt käyttää.


Harava on Fiskarsin Solid Lehtiharava varsineen.
Kyseinen harava on keskikokoinen eli M-koko, joka sopii hyvin esim. puiden ympärillä ja pensaiden alla haravoimiseen. Haravan tukevat piikit toimivat hyvin epätasaisessa maaperässä, jossa on paljon juuria. 

Varsi on vaihtovarsi, joka kiinnitetään haravan lapaan. Varteen sopivat M-koon lisäksi L-koon haravan lapa ja yleisharavan lapa.

Harava oli myös kevyt käyttää.Ihanaa syyskuun ensimmäistä viikkoa teille lukijat! 


*Blogiyhteistyö: tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

12 kommenttia:

 1. Musta harava onkin tervetullut vaihtoehto oranssien haravien rinnalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Sike, tykkään tuosta mustasta väristä :)

   Poista
 2. Tyylikkään näköiset pihasiivousvehkeet sinulla :) Minä vannon haravointipuuhissa Fiskarsin leveän haravan nimeen. Sillä työ etenee oikeasti ihan silmissä.

  VastaaPoista
 3. On kerrassaan hyvän näköiset. Kotimme kaipaakin uutta terassiharjaa. Tuossahan olisi hyvä vaihtoehto! Haravoinnista saan vielä vain haaveilla… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo terassiharja oli kyllä hyvä, tuli tännekin kuin tilauksesta, vanhat oli niin huonoja :)

   Poista
 4. Hyvä terassiharja on ollut ostoslistalla ja jos tuo toimii hyvin lautojen urituksiin, saatan jopa harkita vakavasti harjan ostamista!

  VastaaPoista
 5. Ainiin. Syksy. Lehdet. Hehtaari maata. Apua!! :D (Olin jotenkin ihan onnellisesti unohtanut tämän yhtälön olemassaolon...)

  VastaaPoista
 6. Tykkään, että vartta voi käyttäö myös muiden "päiden" kanssa. Muutenkin näyttävät oikein tyylikkäiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monikäyttöisyys on kyllä plussaa :) ja tyylikkyys myös.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...