tiistai 2. syyskuuta 2014

Kylpypommit paljussa

Ostin kesäisellä Helsingin reissulla Lush-saippuakaupasta kylpypommeja, tarkoituksena heittää ne paljuun. Lämmitettiin palju pitkästä aikaa Venetsialaisviikonloppuna ja kylpypommit pääsi testiin. Pommithan on tarkoitettu kylpyyn eivätkä ne toimineet niin hyvin paljussa suuren vesimäärän takia. Heitimme paljuun neljä palloa; kaksi Big Blue palloa ja kaksi Dragon´s Egg palloa.

Big Blue kylpypommit

Dragon´s Eye kylpypommit


Kylpypommi laitetaan veteen, jossa se alkaa poreilemaan ja vaahtoamaan. Big Blue pommeista tuli valkoista vaahtoa. Big Blue pommit tuoksuvat laventelilta ja sitruunalta ja sisältävät mm. merilevää ja suolaa, jotka pehmentävät ihoa.


Dragon´s Eye kylpypommit vaahtosivat ensin valkoisina ja sitten oranssina. Dragon´s Egg tuoksuu greipiltä, sitruunalta ja jasmiinilta.


Jos meillä olisi kylpyamme, ostaisin näitä sinne ehdottomasti!

22 kommenttia:

 1. Ompa veikeitä...! Meillä on käynnissä miehen kanssa keskustelu aiheesta: Säästämmekö rahaa paljuun vai ulkosaunaan... Minä olen niiiiiiiin paljun kannalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna: minä taas ottaisin ennemmin pihasaunan :) Onneksi meille on se jossain vaiheessa tulossa.

   Poista
 2. Hauskoja - mutta enemmän kuin kylpypommeja kaipaisin tuota paljua - olen yrittänyt kääntää isännän päätä, että saisimme sellaisen farmille, mutta toistaiseksi tuloksetta. Mutta kyllä se pää vielä kääntyy;)
  Upeaa syksyn alkua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat pään kääntymään :) Ihanaa syksyä sinullekin!

   Poista
 3. Vau! Enpäs ole moisista aiemmin kuullutkaan. Kylpyammetta kaipailen itsekin välillä, sellainen oli ensimmäisessä vuokra-asunnossa. Ja paljusta puhumattakaan... voih, sellainen sitten joskus :) Mukavaa syyskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpyamme olis kyllä kiva. Ihanaa syyskuun alkua sinullekin!

   Poista
 4. Hauskoja! En ole näistä kuullutkaan! Josku niin toivon, että meillä olisi amme :))

  VastaaPoista
 5. Voih, Lush on ihan mun lempikauppa! (Jos joskus käyt täällä Tallinnassa lomalla niin vink vink se on vähän halvempi) Vaikka ei ne muutenkaan nyt mitään kovin kalliita ole. Noi kylpypallot on hauskoja... Mulla on sieltä muodostunu jo ihan pari "ilman en pärjää tuotetta", se merisuolakuorinta ja huulien sokerikuorinta... Ja ne palasamppoot on myös tosi hyviä, vaikka ei uskois!

  VastaaPoista
 6. Voi, onpas hauska idea!
  Meillä on kylpyamme, joten tuollaisia kyllä pitää heti tilata kokeiluun!

  VastaaPoista
 7. Palju on niin kiva, suosittelen! Aikas ihanat pommit :)

  VastaaPoista
 8. Mä oon käyttänyt noita Lushin kylpytuotteita jalkakylvyissä. Raastinraudalla vaan raastan sopivan määrän jalkakylpyvasuun, lämmintä vettä päälle ja kintut tuoksuvaan kylpyyn likoomaan :D Big Blue oli kiva pallura ja tuossa jalkakylpykäytössä kesti pienen ikuisuuden :)

  VastaaPoista
 9. Hohooooo :D Kaikkea ne keksii. Voin kuvitella, että lapset on tällaisista riemuissaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...