sunnuntai 24. elokuuta 2014

Suklaan maistelua / Cloetta

Sain Cloettalta muutamia uutuussuklaita maisteltavaksi. Cloettan valikoimista Royal ja Tupla ovat meidän perheelle ne tutuimmat suklaat. Olen suklaan suurkuluttaja, joten nämä suklaat tulivat kyllä oikeaan osoitteeseen!

Ensimmäisenä maistoin Cloettan Chrispy Chocowoffel suklaata, joka oli positiivinen yllätys. Vaikka en yleensä keksisuklaata ostakaan, tätä voisin harkita. Annan keksisuklaalle viidestä tähdestä neljä. Ja mies oli syönyt levyn loppuun, joten ilmeisesti maistui hänellekin.

  
Crispy Toffelnut patukka oli tyttöjen mieleen. Patukka on keksisuklaata, jossa on toffeeta ja hasselpähkinää. Bongasin aineluettelosta myös mm. palmu-, shea- ja kookosrasvaa.

Viidestä tähdestä tämä patukka saa tytöiltä kolme tähteä.


Olen salmiakin ja salmiakkijäätelön ystävä ja valitsenkin aina kaupasta salmiakkijäätelön, kun jäätelö-ostoksia tehdään. Suklaassa en kuitenkaan salmiakista välitä. Näin kävi myös Cloettan salmiakkinappirullan kohdalla.

Syön suklaat vain jääkaappi-kylmänä. En tykkää lämpimästä ja pehmeästä suklaasta, joten kokeilin maistuisiko salmiakkinapit erilaiselta kylminä. Mutta ei, eivät olleet minun makuuni. Tyttö 11v kuitenkin piti niistä, joten jos pitää salmiakkisuklaasta, varmasti pitää myös näistä. Salmiakkisuklaa saa tytöltä kolme tähteä. Myös nämä salmiakkinapit olivat maistuneet miehelle, kun oli ne iltavuorosta tultuaan syönyt.


Center  maitosuklaa toffeetäytteellä oli myöskin tyttöjen mieleen. Kyseessä on pieni 80 gramman suklaalevy. Tähtiä tytöt antaa neljä. 

Ei ollut näistä suklaista kuitenkaan Royalin voittanutta. Ja tyttöjen mielestä Tupla on kuulemma parasta!

Kiitos Cloettalle suklaista!

*blogiyhteistyö

14 kommenttia:

 1. No siellä on päästy oikein maukkaisiin yhteistyöjuttuihin mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Meillä syödään suklaata tosi harvoin... Olen enempi suolaisten perään :) mukavia nämä yhteistyöt kun joskus tulee tälläisiä ylläreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä syödään molempia, suolaista ja makeaa. Ja kun vuorotellen syö niin pystyy syömään enemmän ;)

   Poista
 3. Ihanat maistiaiset siellä. Tuota herkkua tosin (suklaata) yritän tosin nykyään väistellä :D

  VastaaPoista
 4. Hih, äsken juuri hotkaisin tuollaisen vohvelisuklaan autossa ajaessani kotiin kampaajalta ;) Hyvää oli!

  VastaaPoista
 5. NamNam! Mitä herkkuja :). Varmasti maistui!!

  VastaaPoista
 6. Oih, tuo toffeella täytetty suklaa...Kyllä olet ihania suklaita päässyt maistelemaan

  VastaaPoista
 7. Auts!! Nuo on ollut varmasti ylihyviä!! :)

  VastaaPoista
 8. Apua, erehdyin lukemaan tämän postauksen nälkäisenä, karkkinälkäisenä! Hmm, mitähän meidän kaapistmme mahtaa löytyä, varmaan rusinoita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...