maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pihalta

Huomasin, että täällä blogissa ei ole juurikaan kuvia meidän talosta takaa päin, joten kävin viikonloppuna napsimassa muutaman kuvan. Terassilla on koko talven olleet meidän vanhat terassikalusteet, jotka olisi tarkoitus laittaa vaihtoon kesällä. 


Uima-altaan terassi on vielä kesken. Itse asiassa isäntä meinaa purkaa vielä koko höskän ja kaivuri tulee kaivamaan altaan syvemmälle niin, että tuota puista reunaa ei tule ollenkaan. Uima-altaan reuna tulee siis samalle tasolle terassin kanssa. Terassia olisi tarkoitus rakentaa myös lisää, johon paljukin upotetaan. Jossakin vaiheessa pitäisi vielä rakentaa pihasauna. Ja autokatos pitäisi tehdä kesällä valmiiksi, samoin piha ja talon maalaus, terassien käsittelyt... Huh, hommaa riittää.


Aurinkoa alkavaan viikkoon!

35 kommenttia:

 1. Oioi, palju ois ehdoton joskus siinä omassa kotipihassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika: minäkin haaveilin paljusta, mutta meillä tuo uima-allas on ollut jokapäiväisessä käytössä kesällä kun taas paljua ei tahdo jaksaa lämmittää. Siihen laitettiinkin öljypoltin, että saisi nopeasti lämpimäksi, mutta joku osa jäi puuttumaan. Jospa tulevana kesänä alkaisi pelittään paremmin.

   Poista
 2. Ihania, aurinkoisia kuvia! Teidän talo on kaunis. Minkä väriseksi meinasitte pinnat maalata? Meillä olisi sama urakka edessä, samoin pihassa on vaikka kuinka paljon laittamista. Kun olisi lottovoittaja, tekisi (teetättäisi) kaiken mahdollisen kerralla, nyt pitää tyytyä hissuttelutahtiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina: talo on kertaalleen maalattu, paitsi nuo ylhäällä olevat kattokolmiot. Osa valkoisista osista on myös maalaamatta. Meillä väri on tuo vaaleanharmaa, joka on Kannustalon auroran "virallinen" väri.

   Poista
 3. Onpa teillä lääniä siellä! Upealta näyttää ja mikä komeus on tuo talokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Lääniä on ihan kivasti: puoli hehtaaria. Toki osa on jätetty ihan metsäksi.

   Poista
 4. Niin kaunis talo ja ihania juttuja odotettavissa. Olisipa kiva päästä suunnittelemaan pihaa ja ostamaan kaikkia puita, pensaita ym. sinne. Kerran olen sen saanut tehdäkin, tai oikeastaan kaksi jos mökkipiha lasketaan mukaan. Mukavaa kevään jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse. Kyllä heti joutuu hommiin kun ilmat sallii :) Mukavaa kesän odotusta sinullekin!

   Poista
 5. Huikaisevan kaunis talo! Kyllä kelpaa kesää odotella :)

  VastaaPoista
 6. Voi, miten ihanan näköinen talo ja mukavan iso piha! Uima-allas on kyllä ihana omassa pihassa. Meilläkin vähän haaveissa sellainen, mutta pitää vielä mittailla, minkä kokoinen ja mallinen tontille mahtuisi. Edellisen talon pihassa oli allas ja nuorin lapsista odottaa uuteenkin kotiin sellaista…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana. Meillä nuorimmainen oppi viime kesänä uimaan tuossa uima-altaassa, että talteen meni sen hankinta :)

   Poista
 7. Ihana auringonpaiste, palju ja koti! Pitäis kans alkaa jo suunnittelee kevään pihatöitä, ihan mahtavaa päästä ulkohommiin piiitkästä aikaa :).

  VastaaPoista
 8. Hulppea talo kaunuilla paikalla !! Terassit ovat 💛

  VastaaPoista
 9. Kyllä on kaunis talo :) Nyt sitten odotellaan pihapostauksia lisää.

  VastaaPoista
 10. Kaunis talo teillä -mäkin haluan omakotitalon.
  Mukavaa viikkoa Johanna :)
  t.Sanna

  VastaaPoista
 11. Wau!!! Todella kaunista ja ihanasti teillä on pihalla tilaa!!

  VastaaPoista
 12. Ihana blogi sulla! Löysin tänne ihan sattumalta. Meille on yhteistä samantyylinen koti ja heppaharrastus. Asumme Kannustalon Rauhalassa, jota remontoimme parhaillaan. Tyttäreni on meidän perheen heppahöperö, minä hyörin tallilla muuten vaan. Tervetuloa vastavierailulle blogiini www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Teija kun jätit kommenttia, tulen vastavierailulle.

   Poista
 13. Ihana! Janne haluaisi meillekin uima-altaan, mä vastustan.
  Ei se vaan istuisi vanhan hirsitalon pihaan yhtä kauniisti, kun teille tuohon.
  Kaunista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Kyllä teidänkin pihapiiriin varmasti löytyisi sopivantyylinen allas, niitä on niin monenlaisia :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...