torstai 27. maaliskuuta 2014

Pajunkissoja

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Ootte te ihania ♥ 
Haettiin nuoremman neidin kanssa eilen pajunkissoja maljakkoon, kun tulppaanit alkoivat vetää viimeisiä. 


Meidän 11 -vuotiaalla neidillä on kamala Jopo kuume. Ollaan harkittu Helkaman Jopoa. Onko kellään kokemuksia siitä, kannattaako ostaa?


Aurikoista ja lämmintä loppuviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Itselläni on Jopo. Kaupungilla ajeluun huippu, mutta on jäänyt varastoon nyt kun olen alkanut pyöräillä pidempää matkaa. Olen sen verran pitkä, että pakko pyöräillä isompi pyöräisellä, vaihteellisella pyörällä :)
  Olen sitä mieltä, että Jopo on lasten pyörä :)

  VastaaPoista
 2. Pajunkissat + ihana tapetti + kaunis taulu = harmoninen, toimiva kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 3. Hih, meilläkin käytiin Jopo-keskustelu tänään... ei ainakaan vielä ole tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. marja: täällä on väännetty ja väännetty joposta ja kun päätettiin että sitä ei tule, seuraava oli 500 euron pyörä, josta on taisteltu. Mikään ei kelpaa :/

   Poista
 4. Meillä käyty samaa keskustelua viittä vaille kymppivuotiaan kanssa viime kesästä alkaen. Olen yrittänyt vedota pyörän vaihteettomuuteen, mutta ei se kuulemma haittaa, kun ylämäet voi taluttaakin :) Saa nähdä kumpi meistä taipuu... Kuulen siis mielelläni minäkin muiden kokemuksia. Ihanaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu kommentista. Me päätettiin että jopoa ei tule, asutaan täällä maalla missä on hiekkatiet ja paljon mäkiä. Nyt taistellaan sitten seuraavasta.

   Poista
 5. Moikka, itselläni ei ole joposta kokemusta, mutta tuli vain mieleen, että niistähän saa myös vaihteellisena versiona ja muistelisin nähneeni myös isojopoja (tjs), joissa on hieman suuremmat renkaat. Toivottavasti sopiva pyörä löytyy! Muistan kyllä itsekin miten joskus sai vanempien kanssa asioista vääntää..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. R: joo on niitä isompia versioita ja vaihteellisia, mutta maksaa niin turkasen paljon :(

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...