lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hiihtolomalla Rukalla

Olemme kotiutuneet reissusta Kuusamon Rukalta. Mieheni vanhemmilla on rivitaloasunto ihan kivenheiton päässä Rukankylältä, jossa asuimme loman ajan yhdessä miehen veljen perheen kanssa.


Ruokapaikoista tuli testattua mm. Pizzeria Ruka, jossa olikin tosi hyvät pizzat. Kävimme myös Coloradossa, joka oli ihan hyvä paikka myös. Tässä muutamia kännykäkuvia Coloradosta.


Aivan ihana paikka oli Kahvila Lammintupa, joka on ulkoilureittien varrella. Siellä on mahdollisuus mm. poro- ja huskyajeluun. Menimme Lammintuvalle hiihtäen ja lapset pääsivät poroajelulle ja syöttämään poroja. Kävimme myös husky-ajelulla, joka oli hieno kokemus. 

Huskyvaljakko


Rukankylässä oli torstaina Enni Rukajärven mitalijuhlat, jossa kävimme pyörähtämässä. Valitettavasti en saanut kunnon kuvaa kännykällä.


Kävimme myös Kuusamossa Angry Birds Parkissa.


Suosittelen myös avantouinnin ystäville Hotelli Rukatontun saunaa ja avantoa. Sieltä ei valitettavasti ole kuvaa. 


Onko teillä lukijoilla muita hyviä vinkkejä Rukalle? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan, sillä siellä tullaan jatkossakin käymään.

Mukavaa lauantai-iltaa. Täällä valmistaudutaan Putouksen finaaliin.

17 kommenttia:

 1. Voi miten näyttää kivalta hiihtolomalta! ja miten mahtava mahdollisuus tuo asumisjärjestely.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanan näköistä <3<3 Toivottavasti on ollut kivaa.

  VastaaPoista
 3. Siellä sentään on ollut lunta! Itse olen kerran ollut Rukalla juhannuksena. Silloin patikoimme karhunkierroksella. Oli yksi parhaista juhannuksista ikinä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta oli, mutta oli paljon sulanutkin, koska juuri ennen kuin tulimme Rukalle, oli ollut sateisia päiviä. Karhunkierrokselle täytyy päästä kun kesällä mennään Rukalle.

   Poista
 4. Kuulostaa ja näyttää ihanalta lomalta:)!!!

  VastaaPoista
 5. Oi vitsit että tuli ikävä Rukalle. Me siis oltiin siellä just muutama viikko sitten ja varmasti mennään vielä. Meillä oli paljon suunnitelmia ja paikkoja katsottuna valmiiksi mm kylpylä ja tuo Lammintupa, mutta koska poika viihtyi sitten niin hyvin rinteessä, niin lopulta vietettiin ihan lasketteluloma, mahtava sekin. Mutta kiva katsella kuvia siis sieltä vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saga: me ei käyty rinteessä tällä kertaa ollenkaan, mutta ensi kerralla olis ainakin isäntä ja esikoinen menossa. Siellä on kyllä niin paljon kokemista että ei tahdo yksi loma riittää :)

   Poista
 6. Näyttää tosiaan, että teillä on ollut kiva loma! Tuo Lammintuvan kahvila täytyykin laittaa korvantaakse muistiin. Kuulostaa ihanalta paikalta kaikkine eläimineen. Mukavaa arkeen paluuta!

  VastaaPoista
 7. Me ollaan oltu aina ennen hiihtoloma Rukalla, mutta nyt unohdettiin laittaa meidän mökkiin vuokrauskielto tuolle viikolle ja se olikin jo vuokrattu, kun asia tajuttiin :(. Mutta ihana Ruka on. Meillä Rukan perinteisiin kuuluu aina Fondue. SkiBistrohan oli ihanan tunnelmallinen ennen kuin paloi, mutta kyllä sen keskusaukion paikkakin oli ihan kiva ja ruoka aivan yhtä hyvää.

  VastaaPoista
 8. Me kotiuduttiin myös eilen Rukanreissulta! :)
  Kiva paikka, harmi kun ei kerretty poroja ja huskyja katsastaa.

  VastaaPoista
 9. Teillä on varmasti ollut tosi mahtava reissu! Kuvat ainakin kertoo sitä. Ja mitä ihania herkkuja olette syöneet, nams!

  VastaaPoista
 10. Olin Rukalla myös edellisellä viikolla. Kävimme Rukatontussa syömässä ja ruoka oli erittäin herkullista.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...